четверг, 26 декабря 2013 г.

салат із кабачків рецепт

Пряний салат із кабачків та помідорів
Для приготування салата із кабачків треба мати:  1 кг кабачків, 1,5 кг зелених або бурих помідорів, половину ріпчастої цибулі, 300 г часнику, 1 стручок гіркого перцю, 100 г олії, 150 г цукру, 40 г солі, 100 г оцту.
Для приготування салата із кабачків необхідно:  Кабачки та помідори вимити та нарізати кружальцями, ци­булю — кільцями, часник — маленькими зубчиками. Всі скла­дові змішати у каструлі. Коли виділиться сік, салат прокип’яти­ти 10 хв. і розлити у заздалегідь підготовлені стерильні банки. Закатати і перевернути кришками донизу.Тільки що ви переглянули салат із кабачків рецепт приготування. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий