Пряний салат із кабачків та помідорів
Для приготування салата із кабачків треба мати: 1 кг
кабачків, 1,5 кг зелених або бурих помідорів, половину ріпчастої цибулі, 300 г
часнику, 1 стручок гіркого перцю, 100 г олії, 150 г цукру, 40 г солі, 100 г
оцту.
Для приготування салата із кабачків необхідно: Кабачки та помідори вимити та нарізати
кружальцями, цибулю — кільцями, часник — маленькими зубчиками. Всі складові
змішати у каструлі. Коли виділиться сік, салат прокип’ятити 10 хв. і розлити у
заздалегідь підготовлені стерильні банки. Закатати і перевернути кришками
донизу.Тільки що ви переглянули салат із кабачків рецепт приготування. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий