четверг, 26 декабря 2013 г.

Кабачки мариновані

Кабачки-цукіні мариновані
Для приготування кабачків маринованих необхідно:  Відібрати дуже молоді кабачки-цукіні, промити холодною водою та цілими скласти у заздалегідь підготовлену чисту банку і залити маринадом.Маринад готуємо так: на один літр води 50 г солі, 100 г цукру, 100 г ароматизованого оцту. Якщо тако­го оцту немає, то цукіні перекладаємо пряними тра­вами. Кількість довільна, залежить від смаків. Ка­бачки, залиті маринадом, пастеризуємо і закатуємо кришками.Тільки що ви переглянули кабачки  мариновані.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий