Вкусные вареники с капустой
Треба мати: 2
склянки пшеничного борошна, 0,5 склянки молока або води, 2 яйця, сіль.
Для начинки треба
мати: 900 г квашеної або 1 кг свіжої капусти, 2 столові ложки олії, 1 цибулину,
2 столові ложки томатного соусу, одну маленьку морквину та шматочок кореня
петрушки, 1 столову ложку цукру, сіль, перець.
Тісто для вареників можна приготувати двома
способами. Перший спосіб тепловий - це коли третину борошна заливаємо третиною
окропу від загальної кількості необхідної води. Перемішуємо і додаємо решту
борошна і води, яйця, сіль і вимішуємо тісто до тих пір поки воно не стане
однорідним і еластичним. Тісто бажано залишити на ЗО хвилин, щоб дозріло.
Другий спосіб найпоширеніший - борошно насипають
гіркою, у борошні роблять заглибину, додають яйця, воду або молоко і ретельно
місять. Тісто не повинно бути крутим, бо з нього важко буде ліпити вареники. У
такому разі до нього треба додати рідини, вимісити і дати постояти.
Тісто треба розкачати у пласт і склянкою
вирізати кружечки. На них покласти начинку, защепнути краї і варити в окропі
5-7 хвилин після того, як вареники винирнуть. Вареники подають із смаженою на
шкварках цибулею.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Вареники,чебуреки
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Вареники,чебуреки
Комментариев нет:
Отправить комментарий