суббота, 7 декабря 2013 г.

вкусные вареники с капустой



Вкусные вареники с капустой
Треба мати: 2 склянки пшеничного борошна, 0,5 склянки молока або води, 2 яйця, сіль.
Для начинки треба мати: 900 г квашеної або 1 кг свіжої капусти, 2 столові ложки олії, 1 цибулину, 2 столові ложки то­матного соусу, одну маленьку морквину та шматочок кореня петрушки, 1 столову ложку цукру, сіль, перець.
Тісто для вареників можна приготувати двома способами. Перший спосіб тепловий - це коли третину борошна за­ливаємо третиною окропу від загальної кількості необхідної води. Перемішуємо і додаємо решту борошна і води, яйця, сіль і вимішуємо тісто до тих пір поки воно не стане однорід­ним і еластичним. Тісто бажано залишити на ЗО хвилин, щоб дозріло.
Другий спосіб найпоширеніший - борошно насипають гіркою, у борошні роблять заглибину, додають яйця, воду або молоко і ретельно місять. Тісто не повинно бути крутим, бо з нього важко буде ліпити вареники. У такому разі до нього треба додати рідини, вимісити і дати постояти.
Тісто треба розкачати у пласт і склянкою вирізати кру­жечки. На них покласти начинку, защепнути краї і варити в окропі 5-7 хвилин після того, як вареники винирнуть. Вареники подають із смаженою на шкварках цибулею.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Вареники,чебуреки

Комментариев нет:

Отправить комментарий