суббота, 7 декабря 2013 г.

Рулет картопляний

Для приготування рулета картопляного треба мати:  1 кг картоплі, 2 ложки вершкового масла, 2 яйця, 1 цибулину, 4 столові ложки борошна, 4 столові ложки сметани, 50 г сиру, 300 г вареного та пропущеного через м'ясорубку м’яса. До м’яса треба додати посічену та смажену цибулину. Для приготування рулета картопляного необхідно: У піст м'ясо можна замінити смаженою капус­тою або подрібненими грецькими горіхами. Картоплю треба почистити, відварити, злити воду, від­крити кришку каструлі, дати картоплі обсохнути. Гарячу кар­топлю протерти через металеве сито, додати сіль, перець, борошно, вимісити і викласти рівним шаром на вологу ткани­ну. На середину покласти м'ясну начинку. Вільні від м'яса краї змастити збитим яйцем, а потім за допомогою тканини згор­нути в рулет. Рулет перекласти на змащене жиром деко швом донизу, проколоти виделкою, щоб не тріснув. Зверху рулет змастити яйцем і сметаною, посипати тертим сиром і запікати у гарячій духовці до утворення рум’яної шкоринки. Рулет можна подавати до столу цілим або нарізаним на шматочки. До такого рулету смакуватимуть квашені огірки, помідори тощо.Тільки що ви переглянули рулет картопляний рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  Блюда из мяса

Комментариев нет:

Отправить комментарий