Для приготування рулета картопляного треба мати: 1 кг
картоплі, 2 ложки вершкового масла, 2 яйця, 1 цибулину, 4 столові ложки
борошна, 4 столові ложки сметани, 50 г сиру, 300 г вареного та пропущеного
через м'ясорубку м’яса. До м’яса треба додати посічену та смажену
цибулину. Для приготування рулета картопляного необхідно: У піст м'ясо можна замінити смаженою
капустою або подрібненими грецькими горіхами. Картоплю треба почистити, відварити, злити воду,
відкрити кришку каструлі, дати картоплі обсохнути. Гарячу картоплю протерти
через металеве сито, додати сіль, перець, борошно, вимісити і викласти рівним
шаром на вологу тканину. На середину покласти м'ясну начинку. Вільні від м'яса
краї змастити збитим яйцем, а потім за допомогою тканини згорнути в рулет.
Рулет перекласти на змащене жиром деко швом донизу, проколоти виделкою, щоб не
тріснув. Зверху рулет змастити яйцем і сметаною, посипати тертим сиром і
запікати у гарячій духовці до утворення рум’яної шкоринки. Рулет можна подавати до столу цілим або
нарізаним на шматочки. До такого рулету смакуватимуть квашені огірки, помідори
тощо.Тільки що ви переглянули рулет картопляний рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из мяса
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий