вторник, 3 декабря 2013 г.

Пшоняники



Пшоняники
Треба мати: склянку пшона, 400 г молока, 100 г води, 100 г цукру, 2 яйця, 50 г борошна, 50 г олії або вершкового масла. Сіль кладемо за смаком.
пшоно промити в холодній воді, а потім зварити пшоняну кашу на молоці, удвічі розведеному водою. Коли каша охоло­не  треба додати збиті з цукром яйця. Ретельно вимішати  сформувати кульки, обкачати їх у борошні, розплескати на долоні і підсмажити на олії або маслі з обох боків.
Рецепты приготовления Блюда из круп, и макаронных изделий  смотрите еще по следующим ссылках: Блюда из круп, и макаронных изделий  

Комментариев нет:

Отправить комментарий