Пшоняники
Треба
мати: склянку пшона, 400 г молока, 100 г води, 100 г цукру, 2 яйця, 50
г борошна, 50 г олії або вершкового масла. Сіль кладемо за
смаком.
пшоно промити в холодній воді, а потім зварити пшоняну кашу на молоці, удвічі розведеному водою. Коли каша охолоне треба
додати збиті з цукром яйця. Ретельно вимішати сформувати кульки, обкачати їх у борошні, розплескати на долоні і підсмажити на олії або маслі з обох боків.
Рецепты приготовления Блюда из круп, и макаронных изделий смотрите еще по следующим ссылках: Блюда из круп, и макаронных изделий
Рецепты приготовления Блюда из круп, и макаронных изделий смотрите еще по следующим ссылках: Блюда из круп, и макаронных изделий
Комментариев нет:
Отправить комментарий