вторник, 3 декабря 2013 г.

торти домашнього приготування

Торти домашнього приготування

Торт „Золота рибка"
200 г маргарину, 150 г цукру, 1 столову ложку амоніаку 4 столові ложки сметани. Борошна треба стільки,щоб тісто було як на вареники. Для крему: 0,5 л молока, 2 столові ложки борошна, 2 сто­лові ложки крохмалю, 2 столові ложки цукру Розтерти жов­тки з цукром та маргарином, додати сметану, в якій розвес­ти амоніак, борошно. Замісити м'яке тісто і розділити його на дві частини. Спекти два коржі при температурі 150-200°С. Випікати 25 хвилин.
Для оформлення: 2 пачки крекерів коричневого кольору поламати на дрібні шматочки. Половину банки вареного згу­щеного молока розтерти з маслом (150 г) та підсмаженими горіхами. Усе ретельно вимішати.
Холодне молоко змішати з цукром, борошном, крохмалем і, безперервно помішуючи, довести до кипіння. Утвориться крем. Коли він охолоне, додати 300 г масла і збити. Із коржів, обрізавши їх ножем, сформувати „тіло риби", покрити його зверху кремом і на крем по всій довжині викласти подрібнені крекери, зробивши ложечкою заглибини, щоб було схоже на луску риби. Дрібно посіченими сухими абрикосами прикра­сити торт.
Смачного усім!
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий