Торти домашнього приготування
Торт
„Золота рибка"
200
г маргарину, 150 г цукру, 1 столову ложку амоніаку 4 столові ложки сметани. Борошна треба
стільки,щоб тісто було як на вареники. Для крему: 0,5 л молока, 2 столові ложки
борошна, 2 столові ложки крохмалю, 2 столові ложки цукру Розтерти жовтки з
цукром та маргарином, додати сметану, в якій розвести амоніак, борошно.
Замісити м'яке тісто і розділити його на дві частини. Спекти два коржі при
температурі 150-200°С. Випікати 25 хвилин.
Для оформлення: 2 пачки крекерів коричневого кольору поламати на дрібні
шматочки. Половину банки вареного згущеного молока розтерти з маслом (150 г)
та підсмаженими горіхами. Усе ретельно вимішати.
Холодне молоко змішати з цукром, борошном, крохмалем і, безперервно
помішуючи, довести до кипіння. Утвориться крем. Коли він охолоне, додати 300 г
масла і збити. Із коржів, обрізавши їх ножем, сформувати „тіло риби",
покрити його зверху кремом і на крем по всій довжині викласти подрібнені
крекери, зробивши ложечкою заглибини, щоб було схоже на луску риби. Дрібно
посіченими сухими абрикосами прикрасити торт.
Смачного усім!
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий