Млинці з
печінки
Треба мати: 1 кг печінки з
яловичини, 5 яєць, склянку борошна, 3 цибулини, сіль, перець за смаком.
Печінку очистити від плівок, нарізати шматочками, приморозити у морозильній камері та
пропустити разом із цибулею через м'ясорубку. Додати яйця, борошно, спеції. Все
ретельно вимішати і підсмажити
млинці з обох боків на сковороді з киплячою олією.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий