вторник, 3 декабря 2013 г.

Суп з грінками



Суп з грінками
Треба мати: 4 картоплини, 1 цибулину, 50 г маргарину або вершкового масла, склянку молока, сіль, перець за смаком.
Для грінок: 0,5 батона, олію (приблизно 2-3 столові ложки) або вершкове масло (75 г).
Підготовлену картоплю, нарізану шматочками, та цибулю дрібно посікти. Маргарин або масло розтопити в каструлі, викласти на жир цибулю і картоплю, злегка спасерувати, а потім залити водою. Додати сіль, перець і варити до готовності картоплі. Коли картопля буде готова, треба додати склянку молока. Після того, як закипить, варити 3-4 хв. Вик¬лючити, накрити грубим рушником і дати настоятись. А тим часом смажимо грінки: скибочки батона нарізуємо кубиками і смажимо на вершковрму маслі до рум'яної шкоринки, але так, щоб не пригоріли.
Суп розливаємо в тарілки і туди ж кладемо підсмажені грінки. Перед подачею до столу суп треба посипати дрібно посіченою зеленню.
Рецепты приготовления первых блюд смотрите по следующим ссылках: первые блюда

Комментариев нет:

Отправить комментарий