Суп з грінками
Треба мати: 4 картоплини, 1 цибулину, 50 г маргарину або вершкового масла,
склянку молока, сіль, перець за смаком.
Для грінок: 0,5 батона, олію (приблизно 2-3 столові ложки) або вершкове
масло (75 г).
Підготовлену
картоплю, нарізану шматочками, та цибулю дрібно посікти. Маргарин або масло
розтопити в каструлі, викласти на жир цибулю і картоплю, злегка спасерувати, а
потім залити водою. Додати сіль, перець і варити до готовності картоплі. Коли
картопля буде готова, треба додати склянку молока. Після того, як закипить,
варити 3-4 хв. Вик¬лючити, накрити грубим рушником і дати настоятись. А тим
часом смажимо грінки: скибочки батона нарізуємо кубиками і смажимо на
вершковрму маслі до рум'яної шкоринки, але так, щоб не пригоріли.
Суп
розливаємо в тарілки і туди ж кладемо підсмажені грінки. Перед подачею до столу
суп треба посипати дрібно посіченою зеленню.
Рецепты приготовления первых блюд смотрите по следующим ссылках: первые блюда
Рецепты приготовления первых блюд смотрите по следующим ссылках: первые блюда
Комментариев нет:
Отправить комментарий