Пісний суп з грибами
Треба мати: 0,5 кг грибів (якщо гриби сухі, то достатньо 200-250 г), 2
великі цибулини, олію, моркву, сіль, перець за смаком.
Гриби свіжі або сухі очистити, промити, подрібнити і варити з морквою у
злегка підсоленій воді. При бажанні можна додати 2-3 картоплини.
Окремо иа
сковороді підсмажити на олії цибулю та столову ложку борошна. Викладаємо
заправку в суп, даємо прокипіти 1 хв.
До такого
супу смакуватимуть шматочок лимона та сухарі.
Рецепты приготовления первых блюд смотрите по следующим ссылках: первые блюда
Рецепты приготовления первых блюд смотрите по следующим ссылках: первые блюда
Комментариев нет:
Отправить комментарий