вторник, 3 декабря 2013 г.

Пісний суп з грибами



Пісний суп з грибами
Треба мати: 0,5 кг грибів (якщо гриби сухі, то достатньо 200-250 г), 2 великі цибулини, олію, моркву, сіль, перець за смаком.
Гриби свіжі або сухі очистити, промити, подрібнити і варити з морквою у злегка підсоленій воді. При бажанні можна додати 2-3 картоплини.
Окремо иа сковороді підсмажити на олії цибулю та столову ложку борошна. Викладаємо заправку в суп, даємо прокипіти 1 хв.
До такого супу смакуватимуть шматочок лимона та сухарі.
Рецепты приготовления первых блюд смотрите по следующим ссылках: первые блюда

Комментариев нет:

Отправить комментарий