вторник, 3 декабря 2013 г.

приготовление десертов рецепты



Десерт "Зебра" для дітей і дорослих
Треба мати: 400 г сметани (не більше 15% жирнос­ті), 1 склянку цукру, 1 столову ложку апельсинового соку, 1 столову ложку желатину, 2 столові ложки ка­као, ванільний цукор, склянку води, кілька зерняток граната, частинку апельсина, тертий шоколад (чор­ний або молочний).
Желатин розчинити в холодній воді й поставити на вогонь (але не доводити до кипіння!). Після цього охо­лодити до кімнатної температури. Сметану збити із звичайним та ванільним цукром, додати апельсино­вий сік та желатин. Добре все збити, розділити на дві частини. В одну додайте какао і перемішайте. По чер­зі наливайте у склянки білий і шоколадний крем (ко­жен шар охолоджуйте). Перед подачею до столу де­серт треба прикрасити фруктами. Він буде смакувати і дітям і дорослим.
Смачного всім!

Комментариев нет:

Отправить комментарий