Десерт "Зебра" для дітей і дорослих
Треба
мати: 400 г сметани (не більше 15% жирності), 1 склянку цукру, 1 столову ложку
апельсинового соку, 1 столову ложку желатину, 2 столові ложки какао, ванільний
цукор, склянку води, кілька зерняток граната, частинку апельсина, тертий
шоколад (чорний або молочний).
Желатин розчинити в холодній воді й
поставити на вогонь (але не доводити до кипіння!). Після цього охолодити до
кімнатної температури. Сметану збити із звичайним та ванільним цукром, додати
апельсиновий сік та желатин. Добре все збити, розділити на дві частини. В одну
додайте какао і перемішайте. По черзі наливайте у склянки білий і шоколадний
крем (кожен шар охолоджуйте). Перед подачею до столу десерт треба прикрасити
фруктами. Він буде смакувати і дітям і дорослим.
Смачного всім!
Комментариев нет:
Отправить комментарий