Риба запечена у фользі
Треба мати: будь-яку свіжу
рибу, цибулю, моркву, лавровий лист, сіль, перець.
Рибу очистити від
луски, випатрати, вийняти жабри, ретельно вимити, посолити, поперчити.
Підготувати листи кулінарної фольги. На кожний покласти нарізану кільцями цибулю та моркву, частину лаврового
листочка, а зверху рибу. Фольгу щільно
загорнути і покласти на 25-30 хвилин у гарячу духовку для запікання.
Все про блюда с рыбы и морепродуктов можно посмотреть по этой ссылке: блюда с рыбы и морепродуктов
Все про блюда с рыбы и морепродуктов можно посмотреть по этой ссылке: блюда с рыбы и морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий