вторник, 3 декабря 2013 г.

Смажена індичка



Смажена індичка
Треба мати: невелику індичку, 4 солоних огірки, 1 склянку огіркового розсолу із діжки, 100 г сметани, перець, сіль.
Беремо підготовлену індичку і звичайним медичним шприцом набираємо розсіл і робимо в тушку індички 10-15 „уколів". Огірки нарізуємо кільцями. Гострим ножем робимо в шкірі індички проколи і вкладаємо туди шматочки огірків. Решту огірків вкладаємо у черевце. Змащуємо індичку густою сметаною і ставимо деко з індичкою в гарячу духовку смажитись. У процесі смаження індичку треба двічі або тричі полити соком, що виділився.
Перед подачею до столу індичку треба ще раз полити тепер вже рідкою сметаною та прикрасити солоними огірками.
До такої індички на гарнір смакуватиме варена картопля або гречана каша.
Рецепты приготовления Блюда из птицы смотрите еще по следующим ссылках  Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий