суббота, 7 декабря 2013 г.

торт із омлету

Для приготування торта із омлету треба мати: 4 яйця, 0,5 склянки молока, 1 чайну ло­жечку подрібненої зелені петрушки, сіль, перець. Для приготування торта із омлету необхідно: Усе змішати і підсмажити омлет. Але щоб зробити омлетний торт, таких омлетів треба мати 3-4. Кожний омлет змастити покупним або домашнім печінковим паштетом і майонезом. Боки і верх торта змастити горіховою пас­тою, прикрасити овочами та зеленню. Перед вживанням витримати ніч у холодильнику.Горіхову пасту готуємо так: 100 г м’якого вершкового масла, 1 склянку подрібнених або пропущених через м'я­сорубку ядер грецьких гріхів, 100 г плавленого тертого сиру, 3 зубки часнику, пропущеного через часникодавку, змішуємо до однорідної маси. Сіль кладемо за смаком.Печінковий паштет готуємо так: 0,5 кг печінки, шмато­чок сала, шматочки моркви варимо у підсоленій воді до готовності. Пропускаємо через м'ясорубку, додаємо вершкове масло і перемішуємо (як пюре) до однорідної маси. Сіль та перець кладемо за смаком. Ще теплим паштетом намащуємо омлети.
Тільки що ви переглянули торт із омлету рецепти приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий