Для приготування салата з цвітної капусти треба мати: 3 кг
цвітної капусти, 0,8-1 кг моркви, 1 кг помідорів, 1 кг солодкого червоного
перцю, 1 кг цибулі, по одному пучечку кропу та петрушки (разом 250 г), склянку
9%-ного оцту, 0,5 склянки солі, повну склянку цукру. Для приготування салата з цвітної капусти необхідно: Капусту розділити на суцвіття і облити окропом.
Моркву потерти на тертушці. Помідори, перець, цибулю нарізати шматочками, як
на салат. Петрушку і кріп дрібно посікти. Усі складові перемішати у великій
каструлі і розкласти у підготовлені літрові банки. Банки прикрити кришками і стерилізувати 40 хвилин. Після стерилізації кришки закатати. Салат можна взимку
додавати до супів.
Тільки що ви переглянули рецепти приготування салатів з цвітної капусти.Рецепти приготування
дивіться ще за наступними посиланнями: салаты и закуски
Комментариев нет:
Отправить комментарий