суббота, 7 декабря 2013 г.

рецепти салатів з цвітної капусти

Для приготування салата з цвітної капусти треба мати:  3 кг цвітної капусти, 0,8-1 кг моркви, 1 кг помідорів, 1 кг солодкого червоного перцю, 1 кг цибу­лі, по одному пучечку кропу та петрушки (разом 250 г), склянку 9%-ного оцту, 0,5 склянки солі, повну склянку цукру. Для приготування салата з цвітної капусти необхідно: Капусту розділити на суцвіття і облити окропом. Мор­кву потерти на тертушці. Помідори, перець, цибулю нарі­зати шматочками, як на салат. Петрушку і кріп дрібно по­сікти. Усі складові перемішати у великій каструлі і роз­класти у підготовлені літрові банки. Банки прикрити кришками і стерилізувати 40 хвилин. Після стерилізації кришки закатати. Салат можна взимку додавати до супів.
Тільки що ви переглянули рецепти приготування  салатів з цвітної капусти.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий