пятница, 27 декабря 2013 г.

салат з картопі

ГАРЯЧИЙ САЛАТ З КАРТОПЛІ “ВУЛКАН”
Для приготування салат з картоплі треба мати:  1 кг картоплі, 1 яйце, 2 цибули­ни, 1 кг м'ясного фаршу, 0,5 кг грибів, бажано печериць, майонез, вершкове масло, сіль, пе­рець. Для приготування салат з картоплі необхідно:Цей салат треба готувати у такій послідовності: спочатку варимо картоплю і мнемо її макогоном з маслом і яйцем, і ділимо на дві частини.
М'ясо солимо, перчимо і смажимо. Ділимо на дві частини. Смажимо гриби і з'єднуємо їх з однією частиною м'яса. В змащену форму гіркою викла­даємо фарш з цибулею, пюре, фарш з грибами, знову пюре. Запікаємо 20 хв. у духовці при темпе­ратурі 200°С.
Готову страву поливаємо кетчупом і майонезом. Це має символізувати виверження лави. У верхівку конуса втискуємо половинку яєчної шкаралупи, наповнюємо її міцним самогоном або спиртом і перед подачею до столу підпалюємо. Страва проста, але гості будуть у захваті.Тільки що ви переглянули рецепт приготування салат з картоплі: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: вкусные салаты и закуски  

Комментариев нет:

Отправить комментарий