Вареники з гарбузом
Для приготування вареників треба мати: для тіста:
борошно - за потребою, одне яйце, 1 склянку води, 0,5 чайної ложечки солі.
Для
начинки: 0,5 кг гарбуза, 1 чайну
ложечку солі. Для засмажки: 0,5 склянки олії.Для приготування вареників необхідно: Спочатку треба замісити круте тісто.
Гарбуз нарізати скибками, очистити і натерти на крупній тертушці, посолити і
залишити на 30-40 хв. Коли виділиться сік, його треба злити, гарбуз віджати.
Тісто розкатати у пласт або сформувати джгути (кому що більше
подобається), нарізати на шматочки, кожний розкачати, начинити гарбузом і
зліпити вареники. Зварити їх у підсоленій воді, виловити шумовкою,
викласти
на блюдо і посипати обсмаженою на олії цибулею.Тільки що ви переглянули рецепт приготування
вареників: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Вареники,чебуреки
Комментариев нет:
Отправить комментарий