пятница, 27 декабря 2013 г.

рецепт приготування вареників

Вареники з гарбузом

Для приготування вареників треба мати: для тіста: борошно - за потребою, одне яйце, 1 склянку води, 0,5 чайної ложечки солі.
Для начинки: 0,5 кг гарбуза, 1 чайну ложечку солі. Для засмажки: 0,5 склянки олії.Для приготування вареників необхідно:  Спочатку треба замісити круте тісто. Гарбуз нарізати скибками, очистити і натерти на крупній тертушці, посолити і залишити на 30-40 хв. Коли виділиться сік, його треба злити, гарбуз віджати. Тісто розкатати у пласт або сформувати джгути (кому що більше подобається), нарізати на шма­точки, кожний розкачати, начинити гарбузом і зліпити вареники. Зварити їх у підсоленій воді, ви­ловити шумовкою, викласти на блюдо і посипати обсмаженою на олії цибулею.Тільки що ви переглянули рецепт приготування вареників: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Вареники,чебуреки

Комментариев нет:

Отправить комментарий