пятница, 27 декабря 2013 г.

котлети з сосисок

“ПЕНЬОЧКИ” (КОТЛЕТИ З СОСИСКАМИ)

Для приготування котлет з сосисок треба мати:  400 г звичайного котлетного фаршу, одну цибули­ну, скибочку розмоченого бато­на, одне яйце, 4 сосиски, сіль, перець за смаком.Для приготування котлет з сосисок необхідно:  До фаршу додаємо подрібнену цибулину, ски­бочку розмоченого батона, одне яйце. Все вимішуємо до однорідної маси, ділимо на чотири порції, кожну порцію розплескуємо, загортаємо у фарш сосиску, паніруємо в сухарях і смажимо в киплячій олії.Готуємо будь-який гарнір - смажену картоплю або відварений рис і гіркою викладаємо на досить велику в діаметрі, але мілку тарілку. Навколо гарніру розставляємо розрізані навпіл котлети з сосисками, розрізом донизу.У святковому варіанті можна у котлетний фарш загорнути круто зварене і очищене куряче яйце. Засмажені котлети з яйцем розрізуємо вздовж так, щоб у кожній половинці було видно жовточок. "Пеньочки" і котлети з яйцем на блюді викладаємо впереміж і прикрашаємо зеленню.Тільки що ви переглянули рецепт приготування котлети з сосисок: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  котлеты

Комментариев нет:

Отправить комментарий