“ПЕНЬОЧКИ” (КОТЛЕТИ З СОСИСКАМИ)
Для приготування котлет з сосисок треба мати: 400
г звичайного котлетного фаршу, одну цибулину, скибочку розмоченого батона,
одне яйце, 4 сосиски, сіль, перець за смаком.Для приготування котлет з сосисок необхідно: До фаршу додаємо подрібнену цибулину, скибочку
розмоченого батона, одне яйце. Все вимішуємо до однорідної маси, ділимо на
чотири порції, кожну порцію розплескуємо, загортаємо у фарш сосиску, паніруємо
в сухарях і смажимо в киплячій олії.Готуємо будь-який гарнір - смажену картоплю або
відварений рис і гіркою викладаємо на досить велику в діаметрі, але мілку
тарілку. Навколо гарніру розставляємо розрізані навпіл котлети з сосисками,
розрізом донизу.У святковому варіанті можна у котлетний фарш
загорнути круто зварене і очищене куряче яйце. Засмажені котлети з яйцем
розрізуємо вздовж так, щоб у кожній половинці було видно жовточок. "Пеньочки"
і котлети з яйцем на блюді викладаємо впереміж і прикрашаємо зеленню.Тільки що ви переглянули рецепт приготування
котлети з сосисок: Рецепти приготування
дивіться ще за наступними посиланнями: котлеты
Комментариев нет:
Отправить комментарий