суббота, 7 декабря 2013 г.

М'ясо рецепт

М'ясо рецепт конвертики з грибами
Треба взяти будь-яке м'ясо (курятину, свинину або яловичину), відбити його, посолити, поперчити. 
Для приготування м'яса з грибами необхідно:  Виклас­ти на м'ясо підсмажені з цибулею гриби, скласти м'ясо конвертиком, зашпилити м'ясні конвертики зубочис­ткою, викласти на деко, кожну порцію полити ложкою ма­йонезу і запікати в гарячій духовці до готовності м'яса. Курятину запікати 10-16 хв., свинину - 20 хв., яловичину 30-40 хв. Перед подачею до столу блюдо треба вистели­ти листочками зеленого салату і на салат викласти м'яс­ні конвертики.На гарнір смакуватиме гречка або картопля.Тільки що ви переглянули м'ясо рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  Блюда из мяса

Комментариев нет:

Отправить комментарий