Самий найпростіший рецепт торта Торт манний
Для приготування найпростішого торта треба мати: 1
склянку манної крупи, 1 склянку цукру, 2-3 яйця, дрібку солі.
Для оздоблення:
300 г яблучного або сливового повидла, 20-25 г кокосової стружки.
Для приготування найпростішого торта необхідно:
Яйця збити з цукром, додати всі компоненти,
вилити у форму. Випікати 25-30 хвилин у духовці. Корж охолодити і зверху
змастити повидлом, посипати кокосовою стружкою.
Торт "Тропіканка"
Для приготування найпростішого торта треба мати: 0,5
кг домашнього сиру, 0,5-літрову банку цукру і пакетик розмоченого желатину. Для приготування найпростішого торта необхідно: Половину цієї маси покласти у змочену водою
форму, прикрасити шматочками ківі, бананів інших фруктів. Потім накрити їх
сиром, що залишився, і витримати в холодильнику 8-10 годин. Торт подавати до
столу холодним.
Ще простенький рецепт
торта
Для приготування найпростішого торта треба мати: 1,5
склянки міцного чаю, 0,5 склянки цукру, 0,5 склянки олії та 0,5 чайної ложечки
солі, чайну ложечку погашеної соди, 0,5 склянки будь-якого солодкого варення,
борошно за потребою. Для приготування найпростішого торта необхідно: Складові - чай, цукор, олію, сіль, соду ретельно
змішуємо, додаємо борошно. Тісто має бути таким, як на оладки. Випікаємо
корж, розрізаємо його на два коржі і, коли трохи охолоне, змащуємо варенням.
Перекладанець
Для приготування найпростішого торта треба мати: 250
г сиру, 2 яйця, 1 склянку цукру, 1 чайну ложечку погашеної оцтом соди, 2
склянки борошна. Для приготування найпростішого торта необхідно: Ретельно вимішуємо тісто і виносимо на 2 год.
на
холод. Потім масу ділимо на дві частини і випікаємо в духовці 2 коржі у
змащеній жиром та посиланій сухарями формі. Коли коржі охолонуть, їх треба
"перекласти" згущеним молоком та шоколадною пастою.
Крем банановий
Треба мати: 2
яйця, 500 мл молока, 450 г бананів, 5 г лимонної кислоти, 50 г родзинок, 20 г
цукру.
Яйця ретельно збити і влити їх у молоко. Додати
банани, нарізані кубиками. Лимонну кислоту, родзинки варити кілька хвилин.
Подавати
крем у порційних креманках охолодженим.
Щербет домашнього приготування
Треба мати: 20
столових ложок цукру, 10 столових ложок молока, 2,5 чайні ложечки олії.
Усі складові треба варити, допоки маса не набуде
коричневого кольору. Потім її треба вилити у змащену олією форму і дати
застигнути.
Смачного всім!
Тільки що ви переглянули найпростіші рецепти тортів.Рецепти приготування
дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий