суббота, 7 декабря 2013 г.

найпростіші рецепти тортів

Самий найпростіший рецепт торта Торт манний
Для приготування найпростішого торта треба мати: 1 склянку манної крупи, 1 склянку цукру, 2-3 яйця, дрібку солі.
Для оздоблення: 300 г яблучного або сливового по­видла, 20-25 г кокосової стружки.
Для приготування найпростішого торта необхідно:  
Яйця збити з цукром, додати всі компоненти, вилити у форму. Випікати 25-30 хвилин у духовці. Корж охоло­дити і зверху змастити повидлом, посипати кокосовою стружкою.
 Торт "Тропіканка"
Для приготування найпростішого торта треба мати:  0,5 кг домашнього сиру, 0,5-літрову бан­ку цукру і пакетик розмоченого желатину. Для приготування найпростішого торта необхідно: Половину цієї маси покласти у змочену водою форму, прикрасити шматочками ківі, бананів інших фруктів. По­тім накрити їх сиром, що залишився, і витримати в холо­дильнику 8-10 годин. Торт подавати до столу холодним.
Ще простенький рецепт торта
Для приготування найпростішого торта треба мати: 1,5 склянки міцного чаю, 0,5 склянки цук­ру, 0,5 склянки олії та 0,5 чайної ложечки солі, чайну ло­жечку погашеної соди, 0,5 склянки будь-якого солодкого варення, борошно за потребою.  Для приготування найпростішого торта необхідноСкладові - чай, цукор, олію, сіль, соду ретельно змішу­ємо, додаємо борошно. Тісто має бути таким, як на олад­ки. Випікаємо корж, розрізаємо його на два коржі і, коли трохи охолоне, змащуємо варенням.
  Перекладанець
Для приготування найпростішого торта треба мати:  250 г сиру, 2 яйця, 1 склянку цукру, 1 чай­ну ложечку погашеної оцтом соди, 2 склянки борошна.  Для приготування найпростішого торта необхідноРетельно вимішуємо тісто і виносимо на 2 год. на хо­лод. Потім масу ділимо на дві частини і випікаємо в ду­ховці 2 коржі у змащеній жиром та посиланій сухарями формі. Коли коржі охолонуть, їх треба "перекласти" згу­щеним молоком та шоколадною пастою.
Крем банановий
Треба мати: 2 яйця, 500 мл молока, 450 г бананів, 5 г лимонної кислоти, 50 г родзинок, 20 г цукру.
Яйця ретельно збити і влити їх у молоко. Додати бана­ни, нарізані кубиками. Лимонну кислоту, родзинки вари­ти кілька хвилин.
Подавати крем у порційних креманках охолодженим.
Щербет домашнього приготування
Треба мати: 20 столових ложок цукру, 10 столових ло­жок молока, 2,5 чайні ложечки олії.
Усі складові треба варити, допоки маса не набуде ко­ричневого кольору. Потім її треба вилити у змащену олі­єю форму і дати застигнути.
Смачного всім!
Тільки що ви переглянули найпростіші рецепти тортів.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий