суббота, 7 декабря 2013 г.

страва із печінки

фрикадельки з печінки
Для приготування фрикадельок з печінки треба мати:  400 г печінки, 120 г сухарів, 60 г жиру, 2 яйця, 40 г борошна, зелень, сіль та перець. Для приготування цієї страви із печінки необхідно: Сиру печінку треба нарізати шматочками, трохи при­морозити і пропустити через м'ясорубку. Додати яйця, сухарі, жир, зелень, спеції. Все перемішати до однорід­ної маси, сформувати довільної форми кульки, запанірувати у борошні і зварити у підсоленій воді або підсмажи­ти в киплячій олії. Фрикадельки із печінки можна подава­ти до гречаного супу або борщу. Смакуватимуть фрика­дельки і до капусти, тушкованої без м'яса.Тільки що ви переглянули страва із печінки рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  блюда из печенки

Комментариев нет:

Отправить комментарий