фрикадельки
з печінки
Для приготування фрикадельок з печінки треба мати: 400
г печінки, 120 г сухарів, 60 г жиру, 2 яйця, 40 г борошна, зелень, сіль та
перець. Для приготування цієї страви із печінки необхідно: Сиру печінку треба нарізати шматочками, трохи
приморозити і пропустити через м'ясорубку. Додати яйця, сухарі, жир, зелень,
спеції. Все перемішати до однорідної маси, сформувати довільної форми кульки,
запанірувати у борошні і зварити у підсоленій воді або підсмажити в киплячій
олії. Фрикадельки із печінки можна подавати до гречаного супу або борщу.
Смакуватимуть фрикадельки і до капусти, тушкованої без м'яса.Тільки що ви переглянули страва із печінки рецепт приготування.Рецепти приготування
дивіться ще за наступними посиланнями: блюда из печенки
Комментариев нет:
Отправить комментарий