Ячно-перлова крупа годиться для
приготування слизистих відварів при захворюваннях органів травлення, шкіри,
при атеросклерозі. Ячні пластівці помічні при ожирінні, зокрема, сприяють
очищенню організму.
КАША
З
КАЛЬМАРАМИ І ОВОЧАМИ.
200 г ячно-перлової крупи, 300 г кальмарів, 100 г цибулі, 200 г моркви, 50 г олії, 400 г води, сіль — на смак.Для приготування блюда с ячно-перлова крупой необхідно: Кальмари залити окропом, охолодити, очистити від плівок, промити холодною водою, нарізати соломкою й пасерувати 5 хв. на олії. Моркву натерти на крупну тертку, дрібно порізати цибулю, пасерувати на олії 2-3 хв.
КАЛЬМАРАМИ І ОВОЧАМИ.
200 г ячно-перлової крупи, 300 г кальмарів, 100 г цибулі, 200 г моркви, 50 г олії, 400 г води, сіль — на смак.Для приготування блюда с ячно-перлова крупой необхідно: Кальмари залити окропом, охолодити, очистити від плівок, промити холодною водою, нарізати соломкою й пасерувати 5 хв. на олії. Моркву натерти на крупну тертку, дрібно порізати цибулю, пасерувати на олії 2-3 хв.
Крупу прожарити на сухій сковорідці, засипати в
каструлю, залити окропом й витримати до розбухання. Потім поставити на вогонь,
варити на повільному вогні під кришкою.Готову
кашу перемішати з пасерованими кальмарами та овочами, посолити.
МЛИНЦІ
ЯЧНІ.
360 г ячних пластівців, 200 г борошна в/с,160 г сиру протертого, 4 жовтки,160 г молока, 200 г вершкового масла, сіль, сода на кінчику ножа.Для приготування блюда с ячно-перлова крупой необхідно: Змішати пластівці, борошно, тертий сир, соду, додати масло — все розтерти. Повільно влити молоко, замісити тісто й тонко його розкачати. Блюдцем вирізати з тіста кружечки, кожний із яких поділити на 4 частини. Краї змастити яєчним жовтком.Випікають млинці в духовій шафі.Тільки що ви переглянули блюда с перловой крупой рецепти приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из круп, и макаронных изделий
360 г ячних пластівців, 200 г борошна в/с,160 г сиру протертого, 4 жовтки,160 г молока, 200 г вершкового масла, сіль, сода на кінчику ножа.Для приготування блюда с ячно-перлова крупой необхідно: Змішати пластівці, борошно, тертий сир, соду, додати масло — все розтерти. Повільно влити молоко, замісити тісто й тонко його розкачати. Блюдцем вирізати з тіста кружечки, кожний із яких поділити на 4 частини. Краї змастити яєчним жовтком.Випікають млинці в духовій шафі.Тільки що ви переглянули блюда с перловой крупой рецепти приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из круп, и макаронных изделий
Комментариев нет:
Отправить комментарий