суббота, 21 декабря 2013 г.

блюда с перловой крупой

Ячно-перлова крупа годиться для приготу­вання слизистих відварів при захворюваннях ор­ганів травлення, шкіри, при атеросклерозі. Ячні пластівці помічні при ожирінні, зокрема, сприя­ють очищенню організму.
КАША З 
КАЛЬМАРАМИ І ОВОЧАМИ.
200 г ячно-перлової крупи, 300 г кальмарів, 100 г ци­булі, 200 г моркви, 50 г олії, 400 г води, сіль — на смак.Для приготування  блюда с ячно-перлова крупой необхідно:  Кальмари залити окропом, охолодити, очисти­ти від плівок, промити холодною водою, наріза­ти соломкою й пасерувати 5 хв. на олії. Моркву натерти на крупну тертку, дрібно порізати цибу­лю, пасерувати на олії 2-3 хв.
Крупу прожарити на сухій сковорідці, засипа­ти в каструлю, залити окропом й витримати до розбухання. Потім поставити на вогонь, варити на повільному вогні під кришкою.Готову кашу перемішати з пасеро­ваними кальмарами та овочами, посолити.
МЛИНЦІ ЯЧНІ. 
360 г ячних пластівців, 200 г борошна в/с,160 г сиру протертого, 4 жовтки,160 г молока, 200 г вершкового масла, сіль, сода на кінчику ножа.Для приготування  блюда с ячно-перлова крупой необхідно: Змішати пластівці, борошно, тертий сир, соду, додати масло — все розтерти. Повільно влити молоко, замісити тісто й тонко його розкачати. Блюдцем вирізати з тіста кружечки, кожний із яких поділити на 4 частини. Краї змастити яєчним жовтком.Випікають млинці в духовій шафі.Тільки що ви переглянули блюда с перловой крупой рецепти приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  Блюда из круп, и макаронных изделий 

Комментариев нет:

Отправить комментарий