Пшоно, зокрема, пластівці пшоняні, “бореться” з
анемією — сприяє підвищенню гемоглобіну в крові, підвищує опірність організму
до інфекцій, шкірних захворювань.
СУП
ПШОНЯНИЙ ІЗ ЧОРНОСЛИВОМ.
Для приготування страви із пшона треба мати:
Півсклянки пшона, 200 г чорносливу, літр води, сіль — на смак. Для приготування страви із пшона необхідно: Чорнослив, попередньо замочений на 2-3 год. в холодній воді, помити, видалити кісточки. Пшоно промити, замочити на 2-3 год. і ще раз промити. Коли пшоно звариться, додати в каструлю чорнослив і проварити 10-15 хв. Суп споживають холодним.
Для приготування страви із пшона треба мати:
Півсклянки пшона, 200 г чорносливу, літр води, сіль — на смак. Для приготування страви із пшона необхідно: Чорнослив, попередньо замочений на 2-3 год. в холодній воді, помити, видалити кісточки. Пшоно промити, замочити на 2-3 год. і ще раз промити. Коли пшоно звариться, додати в каструлю чорнослив і проварити 10-15 хв. Суп споживають холодним.
ПШОНЯНИЙ КОРОВАЙ.
Для приготування страви із пшона треба мати: 4 склянки каші з пшоняних пластівців, З яйця, 1-2 ст. л. вершкового масла, півсклянки панірувальних сухарів, сіль. Для приготування страви із пшона необхідно: Зварити на молоці круту пшоняну кашу (склянка пластівців і півтори склянки молока — варити 5-10 хв.), охолодити.Відділити яєчні жовтки від білків. Жовтки змішати з охолодженою кашею, білки добре збити й також додати до каші. Маса має бути без грудочок. Круглу форму чи сковорідку змастити маслом, посипати сухарями, викласти в неї рівним шаром кашу й поставити в добре розігріту духовку. Випікати 15-20 хв. Подавати зі сметаною, варенням.Тільки що ви переглянули пшоно страви рецепти приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из круп, и макаронных изделий
Для приготування страви із пшона треба мати: 4 склянки каші з пшоняних пластівців, З яйця, 1-2 ст. л. вершкового масла, півсклянки панірувальних сухарів, сіль. Для приготування страви із пшона необхідно: Зварити на молоці круту пшоняну кашу (склянка пластівців і півтори склянки молока — варити 5-10 хв.), охолодити.Відділити яєчні жовтки від білків. Жовтки змішати з охолодженою кашею, білки добре збити й також додати до каші. Маса має бути без грудочок. Круглу форму чи сковорідку змастити маслом, посипати сухарями, викласти в неї рівним шаром кашу й поставити в добре розігріту духовку. Випікати 15-20 хв. Подавати зі сметаною, варенням.Тільки що ви переглянули пшоно страви рецепти приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из круп, и макаронных изделий
Комментариев нет:
Отправить комментарий