Горох і продукти з нього сприяють виведенню солей з
організму та розчиненню каменів у нирках, він також необхідний для серця,
знижує рівень холестерину в крові.
БАРАНИНА,
ТУШКОВАНА З ГОРОХОМ.
500 г баранини, 2 склянки гороху, 3 ст. л. вершкового масла, 2-3 помідори, перець чорний мелений, сіль, зелень на смак.Для приготування продуктів із гороха необхідно: Нежирну баранину нарізати невеликими шматочками, обсмажити в маслі, додати замочений у воді протягом 2-3 год. горох, долити води, тушкувати до готовності гороху. Додати шматочки помідорів, перець, сіль, тушкувати на слабкому вогні під кришкою 15-20 хв. Подаючи, посипати зеленню.
500 г баранини, 2 склянки гороху, 3 ст. л. вершкового масла, 2-3 помідори, перець чорний мелений, сіль, зелень на смак.Для приготування продуктів із гороха необхідно: Нежирну баранину нарізати невеликими шматочками, обсмажити в маслі, додати замочений у воді протягом 2-3 год. горох, долити води, тушкувати до готовності гороху. Додати шматочки помідорів, перець, сіль, тушкувати на слабкому вогні під кришкою 15-20 хв. Подаючи, посипати зеленню.
ГОРОХОВІ
ОЛАДКИ.
Склянка горохових пластівців, 2 склянки води, 0,5 склянки пшеничного борошна в/с, 50-100 г олії, сіль.Для приготування продуктів із гороха необхідно: Склянку горохових пластівців проварити у 2 склянках води, поки стануть м’якими, додати сіль. Не зливаючи води, розтерти, додати 0,5 склянки пшеничного борошна. Столовою ложкою набирати суміш і класти на сковорідку. Смажити на олії. Готові оладки їдять зі сметаною, молоком.Тільки що ви переглянули горох і продукти з нього рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из круп, и макаронных изделий
Склянка горохових пластівців, 2 склянки води, 0,5 склянки пшеничного борошна в/с, 50-100 г олії, сіль.Для приготування продуктів із гороха необхідно: Склянку горохових пластівців проварити у 2 склянках води, поки стануть м’якими, додати сіль. Не зливаючи води, розтерти, додати 0,5 склянки пшеничного борошна. Столовою ложкою набирати суміш і класти на сковорідку. Смажити на олії. Готові оладки їдять зі сметаною, молоком.Тільки що ви переглянули горох і продукти з нього рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из круп, и макаронных изделий
Комментариев нет:
Отправить комментарий