суббота, 21 декабря 2013 г.

горох і продукти з нього

Горох і продукти з нього сприяють виведенню солей з організму та розчиненню каменів у нирках, він також не­обхідний для серця, знижує рівень холестерину в крові.
БАРАНИНА, ТУШКОВАНА З ГОРОХОМ. 
500 г бара­нини, 2 склянки гороху, 3 ст. л. вершкового масла, 2-3 по­мідори, перець чорний мелений, сіль, зелень на смак.Для приготування  продуктів із гороха необхідно:  Нежирну баранину нарізати невеликими шматочками, обсмажити в маслі, додати замочений у воді протягом 2-3 год. горох, долити води, тушкувати до готовності гороху. Додати шматочки помідорів, перець, сіль, тушкувати на слабкому вогні під кришкою 15-20 хв. Подаючи, посипати зеленню.
ГОРОХОВІ ОЛАДКИ.
Склянка горохових пластівців, 2 склянки води, 0,5 склянки пшеничного борошна в/с, 50-100 г олії, сіль.Для приготування  продуктів із гороха необхідно: Склянку горохових пластівців проварити у 2 склянках води, поки стануть м’якими, додати сіль. Не зливаючи води, розтерти, додати 0,5 склянки пшеничного борошна. Столовою ложкою набирати суміш і класти на сковорідку. Смажити на олії. Готові оладки їдять зі сметаною, моло­ком.Тільки що ви переглянули горох і продукти з нього рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  Блюда из круп, и макаронных изделий 

Комментариев нет:

Отправить комментарий