Бабка із судака або щуки
Для приготування бабки із судака або щуки
необхідно: Філе риби без шкірочки пропустити через м’ясорубку
разом із скибочками розмоченої булки та
подрібненою і пасерованою ріпчастою цибулею. Фарш заправити перцем,
сілью, додати сирі яйця,
розтоплене вершкове масло. Форму змастити олією, обсипати сухарями і викласти
рівномірно фарш. Прошу господинь звернути увагу на те, що цей сотейник чи
каструлю треба поставити у більший посуд з киплячою водою і варити на пару 1 год.
Перед
подачею до столу бабку нарізати порційними шматочками та полити білим соусом,
приготовленим на рибному бульйоні, та посипати дрібно посіченою зеленню
петрушки.Тільки що ви переглянули блюдо з судака або щуки рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:
Комментариев нет:
Отправить комментарий