четверг, 26 декабря 2013 г.

блюдо з судака або щуки

Бабка із судака або щуки
Для приготування бабки із судака або щуки
необхідно:  Філе риби без шкірочки пропустити через м’ясорубку ра­зом із скибочками розмоченої булки та подрібненою і пасеро­ваною ріпчастою цибулею. Фарш заправити перцем, сілью, додати сирі яйця, розтоплене вершкове масло. Форму змас­тити олією, обсипати сухарями і викласти рівномірно фарш. Прошу господинь звернути увагу на те, що цей сотейник чи каструлю треба поставити у більший посуд з киплячою водою і варити на пару 1 год. Перед подачею до столу бабку наріза­ти порційними шматочками та полити білим соусом, приго­товленим на рибному бульйоні, та посипати дрібно посіченою зеленню петрушки.Тільки що ви переглянули блюдо з судака або щуки рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:

Комментариев нет:

Отправить комментарий