Для приготування риби в тісті треба мати: філе
риби, 2 яйця, 2 склянки борошна, 1 чайну ложечку солі, 1 чайну ложечку соди,
погашеної оцтом, воду — за потребою.Для приготування риби в тісті необхідно: Рибу нарізати приблизно однаковими шматочками.
Посолити, поперчити. Потім приготувати тісто. Всі складові змішати (тісто має
бути таким як на оладки). Шматочок риби наколоти виделкою, вмочити у тісто і
смажити на сковороді з киплячою олією до готовності.Тільки що ви переглянули блюдо риба в тісті рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий