четверг, 26 декабря 2013 г.

рецепт пиріжків з картоплею

Пиріжки з картоплі
Для приготування пиріжків з картоплею необхідно:  Один кілограм очищеної картоплі зварити у підсоленій воді. Готову картоплю розім’яти, щоб утворилось пюре. Коли пюре охолоне, додати 1 сире яйце, 4 столові ложки борошна, вимішати до утворення однорідної маси.
Заздалегідь треба приготувати начинку із зеленого горош­ку. Беремо 0,5 л консервованого зеленого (готового до вжи­вання) горошку, пропускаємо через м’ясорубку, додаємо одну підсмажену цибулину, сіль. Усе ретельно вимішуємо.Вологими руками з картоплі робимо кульки, а в середину чайною ложечкою кладемо начинку із зеленого горошку. На­даємо форми пиріжка. Випікаємо до готовності у сковороді з киплячою олією.
Перед подачею до столу пиріжки треба полити часниковим соусом, який готуємо так: перемішати 100 г олії, 1 велику го­ловку тертого часнику, холодну переварену воду, сіль, перець за смаком.Тільки що ви переглянули рецепт приготування пиріжків з картоплею.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:

Комментариев нет:

Отправить комментарий