Пиріжки з
картоплі
Для приготування пиріжків з картоплею необхідно: Один кілограм очищеної картоплі зварити у
підсоленій воді. Готову картоплю розім’яти, щоб утворилось пюре. Коли пюре
охолоне, додати 1 сире яйце, 4 столові ложки борошна, вимішати до утворення
однорідної маси.
Заздалегідь треба приготувати начинку із
зеленого горошку. Беремо 0,5 л консервованого зеленого (готового до вживання)
горошку, пропускаємо через м’ясорубку, додаємо одну підсмажену цибулину, сіль.
Усе ретельно вимішуємо.Вологими руками з картоплі робимо кульки, а в
середину чайною ложечкою кладемо начинку із зеленого горошку. Надаємо форми
пиріжка. Випікаємо до готовності у сковороді з киплячою олією.
Перед подачею до столу пиріжки треба полити
часниковим соусом, який готуємо так: перемішати 100 г олії, 1 велику головку
тертого часнику, холодну переварену воду, сіль, перець за смаком.Тільки що ви переглянули рецепт приготування пиріжків з картоплею.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:
Комментариев нет:
Отправить комментарий