Торт „ Черепаха”
Для приготування домашнього торта черепаха необхідно: Шість яєць збити з однією склянкою цукру.
Поступово всипати 3 склянки борошна, влити 0,5 л сметани, 2 столові ложки какао-порошку,
1 чайну ложечку соди. Вимішати,
щоб утворилася маса, як густа сметана, і чайною ложечкою виливати на
сковорідку з олією і випікати маленькі оладки. Готові оладки викласти на блюдо
в один шар і полити зверху кремом, який готуємо так: 1 літр густої сметани, 2
столові ложки какао, 200 г вершкового масла розтопити з однією склянкою цукру і
все вимішати. На крем кладемо другий шар оладків і змащуємо кремом.! так
викладаємо шарами, поки всі не використаємо. Зверху торт змащуємо глазур'ю: 2
столові ложки какао, 4 столові ложки сметани, 2 столові ложки цукру. Все має
прокипіти 5 хв. Коли крем трохи охолоне, змащуємо ним верх торта. Торт нагадує
панцир черепахи..Тільки що ви переглянули домашний торт черепаха рецепт приготування. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:
Комментариев нет:
Отправить комментарий