четверг, 26 декабря 2013 г.

домашний торт черепаха рецепт

Торт  Черепаха”
Для приготування домашнього торта черепаха необхідно:  Шість яєць збити з однією склянкою цукру. Поступово вси­пати 3 склянки борошна, влити 0,5 л сметани, 2 столові ложки какао-порошку, 1 чайну ложечку соди. Вимішати, щоб утвори­лася маса, як густа сметана, і чайною ложечкою виливати на сковорідку з олією і випікати маленькі оладки. Готові оладки викласти на блюдо в один шар і полити зверху кремом, який готуємо так: 1 літр густої сметани, 2 столові ложки какао, 200 г вершкового масла розтопити з однією склянкою цукру і все вимішати. На крем кладемо другий шар оладків і змащуємо кремом.! так викладаємо шарами, поки всі не використаємо. Зверху торт змащуємо глазур'ю: 2 столові ложки какао, 4 сто­лові ложки сметани, 2 столові ложки цукру. Все має прокипіти 5 хв. Коли крем трохи охолоне, змащуємо ним верх торта. Торт нагадує панцир черепахи..Тільки що ви переглянули домашний торт черепаха рецепт приготування. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:

Комментариев нет:

Отправить комментарий