Горіховий
торт “одеситка”.
Для приготування горіхового торта треба мати: З склянки борошна в/с, 4 яйця, склянка
цукрової пудри, 200 г вершкового масла, 1/4 склянки подрібнених горіхів, 30 г
олії для змащення форми, 20 г сухарів панірувальних, сіль
— на смак.
Тісто для коржа.
Для приготування горіхового торта необхідно: Жовтки розтерти з цукровою пудрою, додати
розм’якшене масло, склянку мелених горіхів, сіль, борошно. Замісити тісто,
викласти його в глибоку
форму, змащену маслом і посилану сухарями. Випікати
в духовці при 200°С.Готовий корж викласти з форми на дощечку,
остудити й розрізати на дві частини.
Для крему збити білки на
густу піну з цукровою пудрою, змастити коржі, широким ножем розрівняти крем на
поверхні й боках торта, посипати тертими горіхами, які залишилися.Тільки що ви переглянули горіхові торти рецепт приготування.Рецепти
приготування тортів дивіться
ще за наступними посиланнями:
Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий