суббота, 21 декабря 2013 г.

горіхові торти рецепти

Горіховий торт “одеситка”.
Для приготування  горіхового торта треба мати: З склянки борош­на в/с, 4 яйця, склянка цукрової пудри, 200 г вершкового масла, 1/4 склянки подрібнених горіхів, 30 г олії для зма­щення форми, 20 г сухарів панірувальних, сіль — на смак.
Тісто для коржа. 

Для приготування  горіхового торта необхідно: Жовтки розтерти з цукровою пудрою, додати розм’якшене масло, склянку мелених горіхів, сіль, борошно. Замісити тісто, викласти його в глибоку форму, змащену маслом і посилану сухарями. Випікати в духовці при 200°С.Готовий корж викласти з форми на дощечку, остудити й розрізати на дві частини.
Для крему збити білки на густу піну з цукровою пуд­рою, змастити коржі, широким ножем розрівняти крем на поверхні й боках торта, посипати тертими горіхами, які залишилися.Тільки що ви переглянули горіхові торти рецепт приготування.Рецепти приготування тортів  дивіться ще за наступними посиланнями:
Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий