суббота, 21 декабря 2013 г.

грінки рецепт

 Грінки можна приготувати з будь-якої випічки: хліба, бато­нів, булочок. Треба, напри­клад, зрізати скоринку, порі­зати хліб на тонкі скибки, зма­стити їх тонким шаром масла. Зверху покласти заздалегідь підготовлені продукти (тертий сир, маслини, рибу з консер­вів, спеціальну масу). Грінки запікають у духовці чи мікро­хвильовій пічці й подають га­рячими, притрушеними зелен­ню, на блюді.

Грінки солоні в маслі. Пшени­чні вироби нарізати кубиками, змочити в підсоленій воді або мо­лоці й обсмажити з усіх боків на вершковому маслі чи маргарині до рум’яної скоринки. На 200 г хліба - 3/4 склянки молока, 2 ст. ложки вершкового масла або маргарину. Сіль на смак.Тільки що ви переглянули грінки рецепт приготування Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги




Комментариев нет:

Отправить комментарий