Грінки можна приготувати з будь-якої випічки:
хліба, батонів, булочок. Треба, наприклад, зрізати скоринку, порізати хліб
на тонкі скибки, змастити їх тонким шаром масла. Зверху покласти заздалегідь
підготовлені продукти (тертий сир, маслини, рибу з консервів, спеціальну
масу). Грінки запікають у духовці чи мікрохвильовій пічці й подають гарячими,
притрушеними зеленню, на блюді.
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий