Страницы
-
Главная страница
-
технология приготовления продуктов
-
Вторые блюда
-
Первые блюда
-
Приготовление шашлыка
-
блюда с рыбы и морепродуктов
-
Блюда из птицы
-
блюда из мяса
-
салаты и закуски
-
домашние заготовки
-
вареники,чебуреки
-
Блюда из круп, и макаронных изделий
-
каши
-
холодець
-
котлеты
-
пицца, паста,роллы,рагу
-
страви із гарбуза
-
блюда из печенки
-
бутерброды
-
приготовления блюд для детей
-
блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
грінки рецепт
Грінки можна приготувати з будь-якої випічки:
хліба, батонів, булочок. Треба, наприклад, зрізати скоринку, порізати хліб
на тонкі скибки, змастити їх тонким шаром масла. Зверху покласти заздалегідь
підготовлені продукти (тертий сир, маслини, рибу з консервів, спеціальну
масу). Грінки запікають у духовці чи мікрохвильовій пічці й подають гарячими,
притрушеними зеленню, на блюді.
Грінки солоні в
маслі. Пшеничні вироби
нарізати кубиками, змочити в підсоленій воді або молоці й обсмажити з усіх
боків на вершковому маслі чи маргарині до рум’яної скоринки. На 200 г хліба -
3/4 склянки молока, 2 ст. ложки вершкового масла або маргарину. Сіль на смак.Тільки що ви переглянули грінки рецепт приготування Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий