Для приготування млинців з фаршем треба мати: комбінований ( 500 г свинини + 500
г яловичини) м'ясний фарш, 200-300 г печінки, 2 цибулини, 4 скибочки батона,
1/4 склянки молока, 1 яйце, олію, сіль, перець. Для приготування млинців з фаршем необхідно: Спочатку готуємо начинку: печінку відварюємо 5-7
хв. у підсоленій воді і теплу пропускаємо через м'ясорубку. Смажимо на олії
цибулю і з'єднуємо з печінкою. Скибочки батона замочуємо у молоці. М'ясо разом
із булкою пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо яйце (можна і два). Фарш
перчимо і солимо за смаком. Виробляємо м'ясні млинці, викладаємо зверху начинку
із печінки, згортаємо у формі вареника і смажимо на олії. До таких м'ясних
вареників на гарнір смакуватиме гречана каша.
Тільки що ви переглянули млинці з фаршем рецепти
приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий