воскресенье, 8 декабря 2013 г.

млинці з фаршем

Для приготування  млинців з фаршем треба мати:  комбінований ( 500 г свинини + 500 г яловичини) м'ясний фарш, 200-300 г печінки, 2 цибу­лини, 4 скибочки батона, 1/4 склянки молока, 1 яйце, олію, сіль, перець. Для приготування  млинців з фаршем необхідно: Спочатку готуємо начинку: печінку відварюємо 5-7 хв. у підсоленій воді і теплу пропускаємо через м'ясорубку. Смажимо на олії цибулю і з'єднуємо з печінкою. Скибоч­ки батона замочуємо у молоці. М'ясо разом із булкою пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо яйце (можна і два). Фарш перчимо і солимо за смаком. Виробляємо м'ясні млинці, викладаємо зверху начинку із печінки, згортаємо у формі вареника і смажимо на олії. До таких м'ясних вареників на гарнір смакуватиме гречана каша.
Тільки що ви переглянули млинці з фаршем рецепти приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий