воскресенье, 8 декабря 2013 г.

торт з кокосовою стружкою

Для приготування  торта з кокосовою стружкою треба мати:  1,5 склянки борошна, 1,5 склянки цукру, 7 яєць, дрібку солі, білу кокосову стружку, будь-який для торта або густий джем, плитку шоколаду.
Для глазурі: білок одного яйця, 0,5 склянки цукру, вер шкове масло. Для приготування  торта з кокосовою стружкою необхідно: Відділяємо білки від жовтків. Білки ставимо в холодиль­ник, а жовтки розтираємо з цукром. Охолоджені білки зби­ваємо, додавши дрібку солі. З'єднуємо білки і жовтки і пос­тупово всипаємо борошно. У круглих формах різного діа­метра печемо два коржі. Форму перед тим як наповнити тістом змащуємо маслом. Коли коржі готові (визначаємо це проткнувши їх дерев'яною шпажкою), вимикаємо духов­ку і коржі не виймаємо, аби бісквіт не осів. Коли бісквітні коржі повністю охолонуть, кожний розрізуємо навпіл і ниж­ній корж змащуємо будь-яким кремом для тортів або ж гус­тим варенням без кісточок чи джемом. Викладаємо торти на продовгувате блюдо так, щоб вийшов силует снігової баби. Зверху торт змащуємо білою глазуррю. Білок збива­ємо з цукром або готуємо сметанний крем (сметана збита з цукром). Торт щедро посипаємо кокосовою стружкою. Цукерками викладаємо ’’рот", "очі” і "ґудзички" на нижньо­му більшому торті. Ніс робимо із моркви, звареної в цукро­вому сиропі. Капелюх і шарф робимо із розтопленого і охо­лодженого до кімнатної температури шоколаду.Тільки що ви переглянули торт з кокосовою стружкою рецепти приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий