Для приготування торта з кокосовою стружкою треба мати: 1,5
склянки борошна, 1,5 склянки цукру, 7 яєць, дрібку солі, білу кокосову
стружку, будь-який для торта або густий джем, плитку шоколаду.
Для глазурі:
білок одного яйця, 0,5 склянки цукру, вер шкове масло. Для приготування торта з кокосовою стружкою необхідно: Відділяємо білки від жовтків. Білки ставимо в
холодильник, а жовтки розтираємо з цукром. Охолоджені білки збиваємо, додавши
дрібку солі. З'єднуємо білки і жовтки і поступово всипаємо борошно. У круглих
формах різного діаметра печемо два коржі. Форму перед тим як наповнити тістом
змащуємо маслом. Коли коржі готові (визначаємо це проткнувши їх дерев'яною
шпажкою), вимикаємо духовку і коржі не виймаємо, аби бісквіт не осів. Коли
бісквітні коржі повністю охолонуть, кожний розрізуємо навпіл і нижній корж
змащуємо будь-яким кремом для тортів або ж густим варенням без кісточок чи
джемом. Викладаємо торти на продовгувате блюдо так, щоб вийшов силует снігової
баби. Зверху торт змащуємо білою глазуррю. Білок збиваємо з цукром або готуємо
сметанний крем (сметана збита з цукром). Торт щедро посипаємо кокосовою
стружкою. Цукерками викладаємо ’’рот", "очі” і "ґудзички"
на нижньому більшому торті. Ніс робимо із моркви, звареної в цукровому
сиропі. Капелюх і шарф робимо із розтопленого і охолодженого до кімнатної
температури шоколаду.Тільки що ви переглянули торт з кокосовою стружкою рецепти
приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий