воскресенье, 8 декабря 2013 г.

млинці з м'ясом

Для приготування  млинців з м'ясом треба мати:  20-25 тонких млинців, 0,5 кг м'яса, 300 г булки, 3 цибулини, 10 яєць, сіль, перець, майонез. Для приготування  млинців з м'ясом необхідно: Варене м'ясо пропустити через м’ясорубку разом з роз­коченим у молоці білим хлібом. Цибулю підсмажити на олії. Додати три яйця, добре вимішати, посолити і поперчити за :маком. Кожний млинець змастити цим фаршем і скрутити трубочкою. Дно продовгуватої гусятниці змастити маргарином або топленим маслом і вистелити 3-4 млинцями.Збити 7 яєць, обмокнути в яйцях кожну трубочку з начинкою і викласти рівномірно у гусятницю. Зверху накрити трьома— чотирма млинцями і змастити сметаною або майонезом. Накрити фишкою і поставити гусятницю в гарячу духовку (зменшивши вогонь) на 1 год. Через 1 год. страву вийняти на блюдо. Формою вона нагадує запечену качку. Вже на столі, при гостях, "Качку” розрізуєте навпіл і гості бачать, що це млинці з м’ясом. Далі нарізуєте впоперек порційними скибочками. До страви смакуватиме сметана або кетчуп.Тільки що ви переглянули млинці з м'ясом рецепти приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий