Для приготування млинців з м'ясом треба мати: 20-25 тонких
млинців, 0,5 кг м'яса, 300 г булки, 3 цибулини, 10 яєць, сіль, перець, майонез. Для приготування млинців з м'ясом необхідно: Варене
м'ясо пропустити через м’ясорубку разом з розкоченим у молоці білим хлібом.
Цибулю підсмажити на олії. Додати три яйця, добре вимішати, посолити і
поперчити за :маком. Кожний млинець змастити цим фаршем і скрутити трубочкою.
Дно продовгуватої гусятниці змастити маргарином або топленим маслом і вистелити
3-4 млинцями.Збити 7 яєць, обмокнути в яйцях кожну трубочку з начинкою і
викласти рівномірно у гусятницю. Зверху накрити трьома— чотирма млинцями і
змастити сметаною або майонезом. Накрити фишкою і поставити
гусятницю в гарячу духовку (зменшивши вогонь) на 1 год.
Через
1 год. страву вийняти на блюдо. Формою вона нагадує
запечену качку. Вже на столі, при гостях, "Качку” розрізуєте навпіл і
гості бачать, що це млинці з м’ясом. Далі нарізуєте впоперек порційними
скибочками. До страви смакуватиме сметана або кетчуп.Тільки що ви переглянули млинці з
м'ясом рецепти
приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий