вторник, 3 декабря 2013 г.

страви з часнику


Страви з часнику 

Усім відомо, що в червні-липні часник стрілкує. З цих стрілок можна приготувати смачну страву.Коли стрілки виростуть на 5-10 см, їх треба обла­мати і вкласти у скляні чисті банки і залити розсолом.

Готуємо його так: на 1 л води треба 4-5 столових ло­жок солі і 1-2 столові ложки цукру, 2-3 лаврових лис­точки, 5 горошинок перцю. Кількість прянощів зале­жить від смаку. Банки накриваємо капроновими криш­ками і зберігаємо у прохолодному місці. Стрілки час­нику - смачна приправа для страв із м'яса та добавка до будь-яких салатів.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий