Страви з часнику
Усім відомо, що в червні-липні часник стрілкує. З цих стрілок можна приготувати смачну страву.Коли стрілки виростуть на 5-10 см, їх треба обламати і вкласти у скляні чисті банки і залити розсолом.
Готуємо його так: на 1 л води треба 4-5 столових ложок солі і 1-2
столові ложки цукру, 2-3 лаврових листочки, 5 горошинок перцю. Кількість
прянощів залежить від смаку. Банки накриваємо капроновими кришками і
зберігаємо у прохолодному місці. Стрілки часнику - смачна приправа для страв
із м'яса та добавка до будь-яких салатів.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках домашние заготовки
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий