вторник, 3 декабря 2013 г.

рецепт смачних пиріжків



Рецепт смачних пиріжків
Треба мати для начинки: 150 г цибулі зеленої, 3 яй­ця, 60 г вершкового масла або маргарину, сіль - за смаком.
Для тіста: 2 склянки пшеничного борошна, 200 г масла вершкового або маргарину, 1 чайну ложечку цукру, 0,5 склянки води.
На дошку, на якій, зазвичай, вимішуєте тісто, треба покласти невеликі шматочки масла. Зверху на масло просіяти борошно і посікти ножем. Сіль і цукор розчи­нити у воді. Вилити її у борошно з маслом, швидко за­місити тісто і винести на холод на 2-3 години.
Перед випіканням пиріжків тісто слід вимісити і розкачати на два пласти завтовшки 3 мм.
На перший пласт покласти начинку і накрити дру­гим. За допомогою формочки або склянки вирізуємо пиріжки і кладемо їх на змащене жиром деко. Випіка­ємо пиріжки у гарячій духовці до світло-коричневого кольору. Готові пиріжки спеціальною щіточкою змащу­ємо маслом.
Начинку готуємо так: до збитого масла додаємо сіль, дрібно посічену зелену цибулю та посічені круто зварені яйця.
Начинку можна використовувати будь-яку: картоп­ляну, капустяну, фруктову.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий