Рецепт смачних пиріжків
Треба
мати для начинки: 150 г цибулі зеленої, 3 яйця, 60 г вершкового масла або
маргарину, сіль - за смаком.
Для
тіста: 2 склянки пшеничного борошна, 200 г масла вершкового або маргарину, 1
чайну ложечку цукру, 0,5 склянки води.
На дошку, на якій, зазвичай,
вимішуєте тісто, треба покласти невеликі
шматочки масла. Зверху на масло просіяти борошно і посікти ножем. Сіль і цукор
розчинити у воді. Вилити її у борошно з маслом, швидко замісити тісто і
винести на холод на 2-3 години.
Перед випіканням пиріжків тісто слід
вимісити і розкачати на два пласти завтовшки 3 мм.
На перший пласт покласти начинку і
накрити другим. За допомогою формочки або склянки вирізуємо пиріжки і кладемо
їх на змащене жиром деко. Випікаємо пиріжки у гарячій духовці до
світло-коричневого кольору. Готові пиріжки спеціальною щіточкою змащуємо
маслом.
Начинку готуємо так: до збитого
масла додаємо сіль, дрібно посічену зелену цибулю та посічені круто зварені
яйця.
Начинку можна використовувати
будь-яку: картопляну, капустяну, фруктову.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий