вторник, 3 декабря 2013 г.

очень вкусный салат с грибами

Очень вкусный салат с грибами

Салат грибний з м'ясом
Треба мати: 300 г грибів, 300 г м'яса, 1 столову ложку лимонного соку, 1 столову ложку без верху гір­чиці, перець, сіль за смаком.
Очищені гриби нарізати пластинками, підсмажити, з'єднати з охолодженим, заздалегідь звареним м'я­сом, додати подрібнену цибулю, лимонний сік, сіль, перець - за смаком. Ретельно вимішати. Розкласти у тарталетки або вазочки і посипати посіченою зеленню кропу та петрушки.
Очень вкусный салат с грибами
 Салат "Одеський"
Треба мати: 200 г готових до вживання грибів, 5-6 помідорів, 2-3 оселедці, 3 цибулини.
Для соусу треба мати: склянку молока, баночку або пакет майонезу (200 г), 2 столові ложки солодкого си­ру, 2 столові ложки соняшникової або оливкової олії.
Помідори нарізуємо дольками, оселедці чистимо, виймаємо кістки і нарізуємо прямокутними шматочка­ми. Цибулю нарізуємо дрібними кубиками.
Все складаємо у глибоку салатницю.
Готуємо соус. Змішуємо неповну склянку кип'яче­ного та охолодженого молока, неповну склянку майо­незу, 2 столові ложки солодкого сиру і 2 столові лож­ки олії. Збивати треба вінчиком або у міксері до одно­рідної маси. Не забудьте у соус додати за смаком сіль та перець. Цим соусом заливаємо салат. Перед пода­чею до столу охолоджуємо. Зверху салат прикрашає­мо дрібно посіченою зеленню.
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий