суббота, 7 декабря 2013 г.

Домашні пончики

Для приготування домашніх пончиків треба мати:  250 г води, 100 г маргарину, 200 г борошна, 5-7 яєць (залежно від розміру), олію для смаження, сіль, цукрову пудру, ванілін. Для приготування домашніх пончиків необхідно: Перш за все наливаємо у каструлю воду, додаємо мар­гарин і доводимо до кипіння. Потім додаємо 40-50 г борош­на (дві столові ложки) і варимо безперервно помішуючи до­поки маса не почне відділятися від стінок каструлі. Після то­го посуд знімаємо з плити і вимішуємо тісто до повного охо­лодження. Додаємо до нього яйця і решту борошна, вимішу­ємо і ставимо у тепле місце на одну годину, аби тісто дозрі­ло. Спеціальний кондитерський мішечок наповнюємо тістом і видушуємо його у киплячу олію у вигляді паличок, бубликів, кульок тощо. Гарячі пончики посипати цукровою пудрою з ваніліном.Тільки що ви переглянули домашні пончики рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий