Для приготування домашніх пончиків треба мати: 250
г води, 100 г маргарину, 200 г борошна, 5-7 яєць (залежно від розміру), олію
для смаження, сіль, цукрову пудру, ванілін. Для приготування домашніх пончиків необхідно: Перш за все наливаємо у каструлю воду, додаємо
маргарин і доводимо до кипіння. Потім додаємо 40-50 г борошна (дві столові
ложки) і варимо безперервно помішуючи допоки маса не почне відділятися від
стінок каструлі. Після того посуд знімаємо з плити і вимішуємо тісто до
повного охолодження. Додаємо до нього яйця і решту борошна, вимішуємо і
ставимо у тепле місце на одну годину, аби тісто дозріло. Спеціальний
кондитерський мішечок наповнюємо тістом і видушуємо його у киплячу олію у
вигляді паличок, бубликів, кульок тощо. Гарячі пончики посипати цукровою пудрою
з ваніліном.Тільки що ви переглянули домашні пончики рецепт приготування.Рецепти приготування
дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий