суббота, 7 декабря 2013 г.

каша рисовая с черносливом



Для приготування каши рисовой с черносливом
треба мати:  1 склянку рису, 3 склянки води, 1 столову ложку цукру, склянку чорносливу без кісточок, столову ложку вершкового масла або маргарину. Для приготування каши рисовой счерносливом необхідно:  Чорнослив треба перебрати, промити у холодній воді, а потім вкинути в окріп, варити 10 хвилин і залишити для набу­хання не менше як на 2-3 години, а ще краще звечора до ранку. Воду з-під чорносливу треба вилити у каструлю, дода­ти необхідну кількість води, довести до кипіння, всипати рис і варити кашу до готовності. Загальну миску каші перед по­дачею до столу треба посипати підготовленим чорносливом і полити розтопленим маслом. Така каша надзвичайно ко­рисна дітям, дорослим і старим.Тільки що ви переглянули каша рисовая с черносливом рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  Каши

Комментариев нет:

Отправить комментарий