Для приготування каши рисовой с черносливом
треба мати: 1
склянку рису, 3 склянки води, 1 столову ложку цукру, склянку чорносливу без
кісточок, столову ложку вершкового масла або маргарину. Для приготування каши рисовой счерносливом необхідно: Чорнослив треба перебрати, промити у холодній
воді, а потім вкинути в окріп, варити 10 хвилин і залишити для набухання не
менше як на 2-3 години, а ще краще звечора до ранку. Воду з-під чорносливу
треба вилити у каструлю, додати необхідну кількість води, довести до кипіння,
всипати рис і варити кашу до готовності. Загальну миску каші перед подачею до
столу треба посипати підготовленим чорносливом і полити розтопленим маслом.
Така каша надзвичайно корисна дітям, дорослим і старим.Тільки що ви переглянули каша рисовая с черносливом рецепт приготування.Рецепти приготування
дивіться ще за наступними посиланнями: КашиСтраницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Поиск по этому блогу
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий