суббота, 7 декабря 2013 г.

гречана каша рецепт

Для приготування гречаной каши треба мати:  1,5 склянки гречаної крупи, 4 столові ложки вершкового масла, 100 г тертого твердого сиру.
Для приготування гречаной каши необхідно:  Перш за все, варимо розсипчасту гречану кашу. Якщо крупа біла і не обсмажена, то її треба обсмажити на сковоро­ді без жиру до темно-коричневого кольору, але так, щоб кру­па не пригоріла. Наливаємо у каструлю воду, доводимо до кипіння і висипаємо гречку у пропорції 3:1. Варимо на помір­ному вогні під кришкою аж поки повністю не википить вода. Тим часом на тертушці з великими отворами натираємо сир. Готуємо другу невисоку каструлю, змащуємо її маслом і ук­ладаємо в неї шарами готову кашу і тертий сир так, щоб ос­танній шар був із сиру. Зверху поливаємо розтопленим вер­шковим маслом і ставимо в гарячу духовку для запікання аж поки сир не оплавиться. До столу подавати можна прямо в каструлі або порціями. Тільки що ви переглянули гречана каша рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  Каши

Комментариев нет:

Отправить комментарий