Для приготування гречаной каши треба мати: 1,5
склянки гречаної крупи, 4 столові ложки вершкового масла, 100 г тертого
твердого сиру.
Для приготування гречаной каши необхідно: Перш за все, варимо розсипчасту гречану кашу.
Якщо крупа біла і не обсмажена, то її треба обсмажити на сковороді без жиру до
темно-коричневого кольору, але так, щоб крупа не пригоріла. Наливаємо у
каструлю воду, доводимо до кипіння і висипаємо гречку у пропорції 3:1. Варимо
на помірному вогні під кришкою аж поки повністю не википить вода. Тим часом на
тертушці з великими отворами натираємо сир. Готуємо другу невисоку каструлю,
змащуємо її маслом і укладаємо в неї шарами готову кашу і тертий сир так, щоб
останній шар був із сиру. Зверху поливаємо розтопленим вершковим маслом і
ставимо в гарячу духовку для запікання аж поки сир не оплавиться. До столу
подавати можна прямо в каструлі або порціями. Тільки що ви переглянули гречана каша рецепт
приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Каши
Комментариев нет:
Отправить комментарий