среда, 25 декабря 2013 г.

торт лимонний

Торт лимонний з медом
Для приготування торта лимонного треба мати:  1 яйце, 50 г меду, приблизно 100 г бо­рошна, дрібку соди.Для крему: 250 г вершкового масла, 250 г цукру, 0,5 л молока, 3 столові ложки борошна, цедру та сік одного невеликого лимона. Для приготування торта лимонного необхідно замішати некруте тісто, розділити на чотири частини, випікаємо чотири коржі, стежачи, щоб не пригоріли. Поки коржі охолоджуються, готуємо крем.Для крему розтираємо масло ложкою. Окремо змі­шуємо борошно з невеликою кількістю молока. Ста­вимо на слабкий вогонь і поступово вливаємо решту молока. Варимо, постійно помішуючи, до утворення густої однорідної маси. Знімаємо з вогню і виносимо крем на холод. Коли крем буде кімнатної температури (20°С), додаємо масло, лимонний сік і цедру. Ретель­но вимішуємо і цим кремом змащуємо коржі. Зверху торт прикрашаємо тонесенькими кружальцями лимо­на та з ложки поливаємо його невеликою кількістю розтопленого меду.Тільки що ви переглянули торт лимонний рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий