Торт лимонний з медом
Для приготування торта лимонного треба мати: 1
яйце, 50 г меду, приблизно 100 г борошна, дрібку соди.Для крему: 250 г
вершкового масла, 250 г цукру, 0,5 л молока, 3 столові ложки борошна, цедру та
сік одного невеликого лимона. Для приготування торта лимонного необхідно замішати некруте тісто, розділити на чотири
частини, випікаємо чотири коржі, стежачи, щоб не пригоріли. Поки коржі охолоджуються,
готуємо крем.Для крему розтираємо масло ложкою. Окремо змішуємо
борошно з невеликою кількістю молока. Ставимо на слабкий вогонь і поступово
вливаємо решту молока. Варимо, постійно помішуючи, до утворення густої однорідної
маси. Знімаємо з вогню і виносимо крем на холод. Коли крем буде кімнатної
температури (20°С), додаємо масло, лимонний сік і цедру. Ретельно вимішуємо і
цим кремом змащуємо коржі. Зверху торт прикрашаємо тонесенькими кружальцями
лимона та з ложки поливаємо його невеликою кількістю розтопленого меду.Тільки що ви переглянули торт лимонний рецепт приготування.Рецепти
приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пирогиСтраницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий