среда, 25 декабря 2013 г.

Пряники до чаю

Пряники до чаю "Київські каштани"
Для приготування пряників до чаю треба мати:  3 склянки борошна, 1 склянку цукру, 2 столові ложки меду, 100 г вершкового масла або мар­гарину, 1 яйце, 1 чайну ложечку соди, 1/4 склянки во­ди. Пряності (корицю тощо) за смаком, або ж без них. Для приготування пряників до чаю необхідно:  
У товстостінну каструлю кладемо мед (якщо він гус­тий, його треба розтопити), додаємо м'яке масло, яйце, цукор, воду, пряності і все ретельно вимішуємо. Потім додаємо просіяне і змішане з содою борошно і замішує­мо тісто. Коли тісто буде готове, треба сформувати куль­ки завбільшки з каштан, викласти їх щільно один до одно­го на змащене маслом деко і випікати за температури 210-220°С 15-20 хв. Під час випікання кульки розпли­вуться і утворять пряник, поверхня якого нагадуватиме каштани. Охолоджений медовий пряник можна залити розтопленим шоколадом та дати шоколаду охолонути.Тільки що ви переглянули пряники до чаю рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий