Огірки
малосольні з кропом
Для приготування огірків малосольних треба мати: 2 кг огірків, листочки та зонтики кропу (7 - 10 шт.), цукор 50 г, сіль 50 г. Для приготування огірків малосольних необхідно: Огірки помити, обрізати „хвостики" та „носики”, облити окропом і відразу ж — холодною водою, щільно укласти у банку, перекладаючи кропом. До яблучного соку додати цукор та сіль, довести до кипіння і залити огірки, накрити капроновою кришкою. Через 2—3 доби огірки готові до вживання. Якщо ж господиня хоче зберігати їх тривалий час, то треба провести триразову заливку огірків, тобто, коли банка з огірками охолоне до кімнатної температури, рідину злити в каструлю, довести до кипіння і знову залити огірки. Після третього разу банку закатати металевою кришкою.Тільки що ви переглянули огірки малосольні рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:домашние заготовки
Для приготування огірків малосольних треба мати: 2 кг огірків, листочки та зонтики кропу (7 - 10 шт.), цукор 50 г, сіль 50 г. Для приготування огірків малосольних необхідно: Огірки помити, обрізати „хвостики" та „носики”, облити окропом і відразу ж — холодною водою, щільно укласти у банку, перекладаючи кропом. До яблучного соку додати цукор та сіль, довести до кипіння і залити огірки, накрити капроновою кришкою. Через 2—3 доби огірки готові до вживання. Якщо ж господиня хоче зберігати їх тривалий час, то треба провести триразову заливку огірків, тобто, коли банка з огірками охолоне до кімнатної температури, рідину злити в каструлю, довести до кипіння і знову залити огірки. Після третього разу банку закатати металевою кришкою.Тільки що ви переглянули огірки малосольні рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий