четверг, 5 декабря 2013 г.

Маринована морква



Маринована морква
Треба мати: 500 г невеликих коренеплодів моркви, по півсклянки води, білого сухого вина, оцту, 8 столових ло­жок рафінованої олії (бажано оливкової), 1 чайну ложеч­ку цукру, по одній гілочці зелені петрушки та кропу, один лавровий лист, один зубок часнику, десертна ложка го­тової до вживання гірчиці, дрібку червоного меленого перцю, одну чайну ложечку солі.
Треба мати: 1 кг зеленої квасолі, 2 кг стиглих помідо­рів, сіль.
Моркву почистити й розрізати уздовж так, щоб товщи­на шматочків не перевищувала 2 см. Воду, оцет, вино та
олію змішати в каструлі, додати сіль, цукор, петрушку, кріп, лавровий лист, розчавлений часник та перець, пос­тавити на сильний вогонь і, коли маринад закипить, пок­ласти туди на 2-3 хв. моркву (вона має бути зварена, але не зовсім м’яка). Вийнявши моркву, маринад процідити, розмішати в ньому гірчицю і знову залити ним моркву і залишити на 2-3 дні. Після цього маринована морква го­това до вживання. Мариновану моркву зберігати у холо­дильнику. Використовувати як закуску.
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий