вторник, 3 декабря 2013 г.

як приготувати яблучний пиріг



Як приготувати яблучний пиріг
Треба мати приблизно 2 кг яблук.
Для тіста: 300 г борошна, 250 г вершкового масла, 100 г цукрової пудри-, 1 яйце.
Для заливки: 1,5 яйця, цедру одного лимона, чайну ложечку кориці, 3 склянки вершків. Щоб змастити пи­ріг, треба мати столову ложку абрикосового варення.
Яблука розрізати на чотири частини, очистити від шкірочки та серцевини, викласти на деко і поставити у гарячу (160С) духовку.
А тим часом треба замісити пісочне тісто, розкача­ти його у вигляді круга, викласти у форму так, щоб бу­ли бортики із тіста, і випікати 10 хв. у духовці при тем­пературі 180С.
Готовий пиріг потрібно остудити, яблука викласти по колу на корж, залити заливкою. Перед тим як вили­ти заливку, її слід ретельно збити. Пиріг, залитий за­ливкою, треба знову поставити у гарячу духовку, щоб він підрум'янився, а заливка загусла. Як тільки вийме­те пиріг із духовки, його одразу ж слід змастити тон­ким шаром абрикосового джему або варення. Тільки коли пиріг повністю охолоне, його можна виймати із
форми і нарізати на порції.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий