Як приготувати яблучний пиріг
Треба
мати приблизно 2 кг яблук.
Для
тіста: 300 г борошна, 250 г вершкового масла, 100 г цукрової пудри-, 1 яйце.
Для
заливки: 1,5 яйця, цедру одного лимона, чайну ложечку кориці, 3 склянки
вершків. Щоб змастити пиріг, треба мати столову ложку абрикосового варення.
Яблука розрізати на чотири частини,
очистити від шкірочки та серцевини, викласти на деко і поставити у
гарячу (160С) духовку.
А тим часом треба замісити пісочне
тісто, розкачати його у вигляді круга, викласти у форму так, щоб були бортики
із тіста, і випікати 10 хв. у духовці при температурі 180С.
Готовий пиріг потрібно остудити,
яблука викласти по колу на корж, залити заливкою. Перед тим як вилити заливку,
її слід ретельно збити. Пиріг, залитий заливкою, треба знову поставити у
гарячу духовку, щоб він підрум'янився, а заливка загусла. Як тільки виймете
пиріг із духовки, його одразу ж слід змастити тонким шаром абрикосового джему
або варення. Тільки коли пиріг повністю охолоне, його можна виймати із
форми і нарізати на порції.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий