Солить рыбу сухим посолом
Риба домашнього посолу
Треба
мати: дві тушки очищеного товстолобика або свіжомороженого оселедця (1 кг), 2
столові ложки солі, 1 столову ложку цукру, мелений гіркий та духмяний перець.
Кількість перцю - за смаком.
Цією сумішшю натерти рибу і
витримати у холодильнику дві доби. Час від часу рибу перевертати. Через дві
доби рибу вийняти, промити, обсушити рушником, нарізати шматочками, скласти в
банку, залити олією, додавши трохи оцту та одну або дві цибулини, нарізані
напів- кільцями. Закрити банку капроновою кришкою і тримати у холодильнику.
Вживати за бажанням.
Все про блюда с рыбы и морепродуктов можно посмотреть по этой ссылке: блюда с рыбы и морепродуктов
Все про блюда с рыбы и морепродуктов можно посмотреть по этой ссылке: блюда с рыбы и морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий