четверг, 5 декабря 2013 г.

солить рыбу сухим посолом

Солить рыбу сухим посолом

Риба домашнього посолу
Треба мати: дві тушки очищеного товстолобика або свіжомороженого оселедця (1 кг), 2 столові ложки солі, 1 столову ложку цукру, мелений гіркий та духмяний пе­рець. Кількість перцю - за смаком.
Цією сумішшю натерти рибу і витримати у холодиль­нику дві доби. Час від часу рибу перевертати. Через дві доби рибу вийняти, промити, обсушити рушником, нарі­зати шматочками, скласти в банку, залити олією, додав­ши трохи оцту та одну або дві цибулини, нарізані напів- кільцями. Закрити банку капроновою кришкою і тримати у холодильнику.
Вживати за бажанням.
Все про блюда с рыбы и морепродуктов можно посмотреть по этой ссылке: блюда с рыбы и морепродуктов

Комментариев нет:

Отправить комментарий