Манні кульки у морквяному соусі
Для приготування страви
з манної каші треба мати: 0,5
кг моркви, 0,5 склянки родзинок, 10 штук великого чорносливу без кісточок,
70-100 г вершкового масла, склянку густої манної каші, одне яйце, 1 столову
ложку цукру, сіль, перець - за смаком.Для приготування страви з манної каші необхідно: Моркву почистити, промити та нарізати дрібними
кубиками. Злегка обсмажити на маслі у сковороді з кришкою. Залити окропом так,
щоб ледь покрити моркву. Закрити кришкою і тушкувати до напівготовності на слабкому
вогні. Додати промитий чорнослив без кісточок, родзинки, цукор, сіль і дати
закипіти. Тоді додати манні кульки і довести до готовності.Для приготування манних кульок зварити густу
манну кашу, охолодити, додати сире яйце, чайну ложку вершкового масла, сіль,
перець, сформувати кульки величиною з грецький горіх та вкинути у морквяний
соус.Тільки що ви переглянули рецепт страви з манної каші.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Каши
Комментариев нет:
Отправить комментарий