среда, 25 декабря 2013 г.

рецепт з манної каші

Манні кульки у морквяному соусі
Для приготування страви з манної каші треба мати:  0,5 кг моркви, 0,5 склянки родзинок, 10 штук великого чорносливу без кісточок, 70-100 г вер­шкового масла, склянку густої манної каші, одне яйце, 1 столову ложку цукру, сіль, перець - за смаком.Для приготування страви з манної каші необхідно: Моркву почистити, промити та нарізати дрібними кубиками. Злегка обсмажити на маслі у сковороді з кришкою. Залити окропом так, щоб ледь покрити моркву. Закрити кришкою і тушкувати до напівготовності на слабкому вогні. Додати промитий чорнослив без кісточок, родзинки, цукор, сіль і дати закипіти. То­ді додати манні кульки і довести до готовності.Для приготування манних кульок зварити густу манну кашу, охолодити, додати сире яйце, чайну ложку вершко­вого масла, сіль, перець, сформувати кульки величиною з грецький горіх та вкинути у морквяний соус.Тільки що ви переглянули рецепт страви з манної каші.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  Каши

Комментариев нет:

Отправить комментарий