Для приготування кручеників
із курятини треба мати: курячу грудинку, смажені гриби, варені яйця, зелень, шматочок сала, сметану,
сіль, перець, лавровий лист. Кількість продуктів залежить від бажаної
кількості порцій. Для приготування кручеників із
курятини необхідно: Курячу грудинку відбити, обсмажити з одного
боку. На обсмажений бік покласти чайну ложечку смажених грибів, чайну ложечку з
верхом подрібнених яєць, чайну ложечку подрібненої зелені, шматочок сала (бажано
копченого), посолити, поперчити за смаком та згорнути рулетиком. Зв’язати
грубою ниткою та обсмажити у жирі. Перекласти в товстостінний посуд, залити
густою сметаною і протушкувати під кришкою, додавши лавровий лист. Перед
подаванням до столу не забудьте зняти нитку. До таких кручеників смакуватиме
розсипчаста гречана каша.Тільки що ви переглянули крученики із курятини. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: блюда из птицы
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий