среда, 25 декабря 2013 г.

Крученики із курятини


Для приготування кручеників із курятини треба мати: курячу грудинку, смажені гриби, варе­ні яйця, зелень, шматочок сала, сметану, сіль, пе­рець, лавровий лист. Кількість продуктів залежить від бажаної кількості порцій. Для приготування кручеників із курятини необхідно:  Курячу грудинку відбити, обсмажити з одного боку. На обсмажений бік покласти чайну ложечку смажених грибів, чайну ложечку з верхом подрібнених яєць, чайну ложечку подрібненої зелені, шматочок сала (ба­жано копченого), посолити, поперчити за смаком та згорнути рулетиком. Зв’язати грубою ниткою та обс­мажити у жирі. Перекласти в товстостінний посуд, за­лити густою сметаною і протушкувати під кришкою, додавши лавровий лист. Перед подаванням до столу не забудьте зняти нитку. До таких кручеників смакува­тиме розсипчаста гречана каша.Тільки що ви переглянули крученики із курятини. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: блюда из птицы 




Комментариев нет:

Отправить комментарий