среда, 25 декабря 2013 г.

Горіхові палички

Горіхові палички з родзинками
Для приготування горіхових паличок треба мати:  грецькі горіхи, борошно, родзинки, ва­нільний цукор. Кількість усіх складових довільна.Для приготування горіхових паличок необхідно:  Грецькі горіхи підсушити у духовці, видалити ядра та подрібнити. Підсолоджене прісне тісто добре вимі­шати, додати підготовлені розпарені родзинки, паке­тик ванільного цукру, розкачати на тонкі ковбаски зав­товшки з палець, обкачати їх у подрібнених горіхах та запікати у духовці 10-15 хв. перевертаючи з боку на бік. Готові ковбаски викласти на чистий папір і зали­шити на 1-2 дні, щоб підсохли.Тільки що ви переглянули горіхові палички рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий