Горіхові палички з родзинками
Для приготування горіхових
паличок треба мати: грецькі горіхи, борошно, родзинки, ванільний цукор. Кількість усіх складових
довільна.Для приготування горіхових паличок необхідно: Грецькі горіхи підсушити у духовці, видалити
ядра та подрібнити. Підсолоджене прісне тісто добре вимішати, додати
підготовлені розпарені родзинки, пакетик ванільного цукру, розкачати на тонкі
ковбаски завтовшки з палець, обкачати їх у подрібнених горіхах та запікати у
духовці 10-15 хв. перевертаючи з боку на бік. Готові ковбаски викласти на
чистий папір і залишити на 1-2 дні, щоб підсохли.Тільки що ви переглянули горіхові палички рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий