четверг, 5 декабря 2013 г.

консервирования лечо



 Консервирования лечо
Треба мати: 1,3-1,5 кг солодкого перцю, 1 кг помідорів, 250 г цибулі, 15-20 г солі, дрібку меленого чорного перцю. 2-3 столові ложки води.
Відібрати м’ясистий перець, вимити його, обсушити, видалити насіння, нарізати вздовж стрічками. Помідори нарізати дольками, ріпчасту цибулю - не надто дрібно. Овочі скласти у велику каструлю, додати 1/3 склянки во­ди, накрити кришкою і тушкувати 10 хв. Гаряче лечо роз­класти в банки, щоб зверху був сік, прикрити кришками і стерилізувати у ктпячм воді: літрові банки - 45 хв., три­літрові - годину. Закатати кришками. Гарячі банки нак­рити простирадлом і поступово охолодити до кімнатної температури.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий