Консервирования лечо
Треба
мати: 1,3-1,5 кг солодкого перцю, 1 кг помідорів, 250 г цибулі, 15-20 г солі, дрібку
меленого чорного перцю. 2-3 столові ложки води.
Відібрати м’ясистий перець, вимити
його, обсушити, видалити насіння, нарізати вздовж стрічками. Помідори нарізати
дольками, ріпчасту цибулю - не надто дрібно. Овочі скласти у велику каструлю,
додати 1/3 склянки води, накрити кришкою і тушкувати 10 хв. Гаряче лечо розкласти
в банки, щоб зверху був сік, прикрити кришками і стерилізувати у ктпячм воді: літрові банки - 45
хв., трилітрові - годину. Закатати кришками. Гарячі банки накрити
простирадлом і поступово охолодити до кімнатної температури.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках домашние заготовки
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий