четверг, 5 декабря 2013 г.

салат з болгарського перцю



Салат з болгарського перцю
Треба мати: 1 кг солодкого перцю, 1 кг слив-угорок, 1 кг яблук, 300 г цибулі, 100 г олії, 40 г солі, 50 г цукру, перець чорний горошком - 10 штук.
Овочі і фрукти вимити, сливи розламати на половинки і вийняти кісточки. З яблук видалити серцевину і нарізати їх рівними однаковими поздовжніми шматочками. Перець солодкий нарізати кружальцями разом із серцевиною і на­сінням. Усе з’єднати, додати сіль, цукор, чорний перець., олію. Коли виділиться сік, салат треба прокип’ятити 10 хв., розкласти стерильною ложкою в стерильні банки , заката­ти кришками і перевернути догори дном.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий