Салат з болгарського перцю
Треба
мати: 1 кг солодкого перцю, 1 кг слив-угорок,
1 кг яблук, 300 г цибулі, 100 г олії, 40 г солі, 50 г цукру, перець чорний
горошком - 10 штук.
Овочі і фрукти вимити, сливи
розламати на половинки і вийняти кісточки. З яблук видалити серцевину і
нарізати їх рівними однаковими поздовжніми шматочками. Перець солодкий нарізати
кружальцями разом із серцевиною і насінням. Усе з’єднати, додати сіль, цукор,
чорний перець., олію. Коли виділиться сік, салат треба прокип’ятити 10 хв.,
розкласти стерильною ложкою в стерильні банки , закатати кришками і
перевернути догори дном.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках домашние заготовки
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий