Салат з
баклажанів помідорів “Спогади про
літо”
Для приготування салата з баклажанів помідорів
треба мати: 2 кг баклажанів, 1 кг цибулі, 1 кг
моркви, 6 кг стиглих помідорів, 50 перців середньої величини, 0,5 л
соняшникової олії. Для приготування салата з
баклажанів помідорів необхідно: Овочі нарізуємо шматочками потрібного вам
розміру. Помідори пропускаємо через м'ясорубку на томат. Цибулю і моркву
підсмажуємо окремо. Прокип'ячуємо томат з олією 5 хв., додаємо баклажани і
кип’ятимо 5 хв. Потім додаємо моркву і кип'ятимо
5 хв.Додаємо цибулю і кип’ятимо ще 5 хв. Додаємо 5 столових ложок цукру І З
столові ложки солі і знову кип'ятимо 5 хв. Дотримуйтеся черговості в 5 хв.
Якщо не будете дотримуватись, то овочі розваряться і перетворяться на кашу.
Готовий салат розкладаємо у 8 стерильних літрових банок і закатуємо кришками.
Укутувати салат не треба. Взимку будете їсти салат і згадувати літо..Тільки що ви переглянули рецепт приготування
салат з баклажанів помідорів: Рецепти приготування
дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий