пятница, 27 декабря 2013 г.

салат з баклажанів помідорів

Салат з баклажанів помідорів “Спогади про літо”
Для приготування салата з баклажанів помідорів
треба мати:  2 кг баклажанів, 1 кг цибулі, 1 кг моркви, 6 кг стиглих помідорів, 50 перців се­редньої величини, 0,5 л соняшникової олії. Для приготування салата з баклажанів помідорів необхідно: Овочі нарізуємо шматочками потрібного вам розміру. Помідори пропускаємо через м'ясорубку на томат. Цибулю і моркву підсмажуємо окремо. Прокип'ячуємо томат з олією 5 хв., додаємо бакла­жани і кип’ятимо 5 хв. Потім додаємо моркву і кип'ятимо 5 хв.Додаємо цибулю і кип’ятимо ще 5 хв. Додаємо 5 сто­лових ложок цукру І З столові лож­ки солі і знову кип'ятимо 5 хв. Дот­римуйтеся черговості в 5 хв. Якщо не будете дотримуватись, то овочі розваряться і перетворяться на кашу. Готовий салат розкладаємо у 8 стерильних літрових банок і за­катуємо кришками. Укутувати са­лат не треба. Взимку будете їсти салат і згадувати літо..Тільки що ви переглянули рецепт приготування салат з баклажанів помідорів: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий